, , ,

Dru Virtuo 130/3 Evolve

 6.395,00

Via kachelplaats is de Dru Virtuo 130/3 Evolve te bestellen. Neem contact met ons op voor de beste prijs.


Deze Dru Virtuo is het resultaat van voortdurende innovatie, waarbij steeds opnieuw wordt gezocht naar manieren om elektrische haarden nog meer te laten lijken op een authentiek houtvuur. De Virtuo 130/3 Evolve komt hier zeer dicht bij in de buurt, maar u zult het eerst zelf moeten zien om het te geloven.

Een passend model voor ieder interieur

Deze haard is verkrijgbaar in zowel een driezijdige variant als een frontvariant, en in verschillende groottes, zodat er altijd een haard is die perfect past bij uw wensen en uw interieur. Bovendien is de haard gemakkelijk in te bouwen en heeft alleen een stopcontact nodig om te kunnen branden.

Ontdek de veelzijdigheid

De Dru Virtuo 130/3 Evolve is uitgevoerd met natuurechte houtstammen, een LED gloeibed en vlammen die in verschillende kleuren kunnen branden. U kunt de haard eenvoudig bedienen met de afstandsbediening of via de app van Dru, waardoor u volledige controle heeft over de warmte, het licht en de sfeer in uw ruimte. Daarnaast is de haard voorzien van een warmtemodule van 1 – 2 kW en een geluidsmodule die het rustgevende geluid van een knisperend houtvuur kan nabootsen.

De veelzijdigheid van de Dru Virtuo 130/3 Evolve maakt het mogelijk om deze op vele plekken te plaatsen, zonder dat er een afvoer nodig is. Heeft u al een mooie plek in gedachten voor deze haard? Waar wacht u dan nog op?

Neem contact voor de Dru Virtuo 130/3 Evolve

Neem vandaag nog contact op met ons team bij Kachelplaats en laat ons u helpen om uw droom van een gezellige en sfeervolle haard werkelijkheid te maken. Wij staan klaar om uw wensen te bespreken en u te adviseren over de mogelijkheden met betrekking tot de Dru Virtuo. Wacht niet langer en bel ons nu op 038 – 760 06 26 of stuur een e-mail naar info@kachelplaats.nl om een afspraak te maken. Wij kijken ernaar uit om u te helpen!

Merk

CV aansluiting

Brandstof

Kleur

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Inclusief houtset (bruin), Eco Glow (LED gloeibed), afstandsbediening
Uitvoering:
  • Virtuo 130/3 Evolve, interieur rib cast
Opties:
  • Clear View+® (ontspiegeld) glas € 350

Documentatie

Lijntekening dru virtuo 130 3 evolve.pdf

Brochure Dru Virtuo haarden.pdf

Scroll naar boven