, , , ,

Dru Virtuo 100 Evolve

 5.195,00

Via kachelplaats is de Dru Virtuo 100 Evolve te bestellen. Neem contact met ons op voor de beste prijs.


Stap binnen in de wereld van innovatieve elektrische haarden met de Dru Virtuo 100 Evolve. Deze haard is een meesterwerk van moderne technologie en biedt een vuurbeeld dat nauwelijks te onderscheiden is van een echt houtvuur. Geniet van alle voordelen van een elektrische haard zonder gedoe: eenvoudig aan te sluiten, geen afvoer nodig, en geen brandstofaanvoer of rookkanaal vereist.

Geavanceerde bediening en veelzijdigheid

De Dru Virtuo 100 Evolve is meer dan alleen een prachtige haard. Met de handige afstandsbediening of de DRU app kunt u het vuurbeeld naar wens aanpassen. Kies uit verschillende vlambeelden en pas het licht en geluid aan voor de perfecte sfeer in uw huis.

Assortiment en inbouwmogelijkheden

De Virtuo serie biedt een uitgebreid assortiment aan, zodat u kunt kiezen wat het beste bij uw interieur past. Of u nu op zoek bent naar een front- of 3-zijdige haard, de Dru Virtuo heeft het allemaal. Combineer dit met de natuurechte houtblokken en het Eco Glow branderbed voor een ongeëvenaard realistisch vuurbeeld.

Creëer uw eigen haardsfeer

Wacht niet langer. Laat de Dru Virtuo 100 Evolve het stralende middelpunt van uw huis worden. Transformeer uw leefruimte tot een gezellige omgeving waar warmte en schoonheid samenkomen. Ontdek de mogelijkheden van de Dru Virtuo serie en breng de sfeer van een echt vuur naar uw woning. Bestel vandaag nog via Kachelplaats en maak van uw huis een warm thuis!

Merk

Brandstof

Kleur

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Inclusief houtset (bruin), Eco Glow (LED gloeibed), afstandsbediening
Uitvoering:
  • Virtuo 100 Evolve, interieur rib cast
Opties:
  • Clear View+® (ontspiegeld) glas € 270

Documentatie

Lijntekening dru virtuo 100 evolve.pdf

Brochure Dru Virtuo haarden.pdf

Gebruikershandleiding dru nl virtuo evolve.pdf

Installatiehandleiding dru nl virtuo 100 3 evolve.pdf

Scroll naar boven