, , ,

Dimplex XHD23 Firebox 20″

 417,00

De Dimplex XHD23 Firebox elektrische haard is leverbaar via Kachelplaats. Neem contact op voor de scherpste prijs.


De Dimplex XHD23 Firebox elektrische haard laat je betoveren met zijn unieke inzethaard voorzien van houtblokken en een verbluffend realistisch vuurbeeld. Met de handige afstandsbediening kun je naar hartenlust het vuurbeeld en de warmte-instellingen naar je eigen voorkeur aanpassen. Deze haard is tevens voorzien van een praktische thermostaatfunctie.

Warmte en comfort

De Dimplex Firebox is een hoogwaardige elektrische inbouwhaard die naadloos kan worden geïntegreerd in een muur of een op maat gemaakte omlijsting. Wat de XHD-modellen echt onderscheidt, zijn de talloze extra kwaliteitskenmerken. De frameloze behuizing zorgt voor een onbelemmerd zicht op de sierlijke dans van de vlammen, waarbij je zelfs de bewegingssnelheid kunt aanpassen. Het bijzondere gloeibed biedt een scala aan kleurenthema’s die je volledig kunt afstemmen op je eigen smaak en stijl. De ingebouwde verwarming is voorzien van een slimme digitale thermostaat, waardoor je de temperatuur gemakkelijk en comfortabel kunt regelen. De Firebox XHD is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en formaten.

Nu de Dimplex XHD23 Firebox bestellen bij Kachelplaats

Wilt u de stijlvolle XHD23 Firebox elektrisch haard van ons merk Dimplex bestellen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie. Bel gerust naar 038 760 06 26. U kunt een selectie van de haarden van Dimplex ook bekijken in onze showroom in Kampen. Maak vandaag nog een afspraak voor een bezoek aan onze showroom. Geniet u straks van de Dimplex XHD23 Firebox elektrische haard bij u thuis?

Merk

CV aansluiting

Brandstof

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Documentatie

Lijntekening dimplex xhd23 firebox.pdf

Prijslijst Dimplex 2023 2024.pdf

Scroll naar boven