, , ,

Dru Virtuo 100/3 Evolve

 5.294,00

Via kachelplaats is de Dru Virtuo 100/3 Evolve te bestellen. Neem contact met ons op voor de beste prijs.


Met de Dru Virtuo 100/3 Evolve haalt u een veelzijdige en sfeervolle haard in huis. Deze driezijdige haard biedt de mogelijkheid om vanuit drie verschillende hoeken te genieten van het prachtige vuurbeeld. Dankzij de toegepaste 3D-techniek wordt er zo goed mogelijk een houtvuur nagebootst, waardoor er een gezellige en warme omgeving ontstaat.

De haard is gemakkelijk in te stellen naar uw wens met behulp van de afstandsbediening. U kunt kiezen uit verschillende vuurbeelden en de sfeer aanpassen aan uw voorkeuren. De Dru Virtuo 100/3 Evolve is uitgerust met natuurgetrouwe houtblokken, die doen denken aan houtblokken die zijn gebrand door een echt houtvuur. Daarnaast is het branderbed voorzien van LED-verlichting, waardoor het vuur nog echter lijkt.

Naast de mooie uitstraling, heeft deze haard ook warmte en geluid. Met de ingebouwde warmtemodule kunt u eenvoudig warmte toevoegen aan uw ruimte, terwijl u geniet van het rustgevende geluid van een knisperend houtvuur.

Eigenschappen en voordelen van de Dru Virtuo 100/3 Evolve

 • Elektrische haard met een vuurbeeld van een houtvuur;
 • Verschillende vlambeelden en meerkleurig gloeibed;
 • Natuurgetrouwe stammenset;
 • Rib cast interieur;
 • Geluid van knisperend haardvuur;
 • Verwarmingselement van 1 of 2 kW (optioneel);
 • Eenvoudig te bedienen via afstandsbediening of app;
 • Plug & Play;
 • Verkrijgbaar als fronthaard en 3-zijdige haard.

Bewonder de Dru Virtuo in onze showroom

Natuurlijk begrijpen wij dat u de mogelijkheid zou willen hebben om de Dru Virtuo in het echt te zien. Daarom nodigen wij u graag uit om langs te komen in onze showroom, waar u deze haard kunt bewonderen en zelf de sfeer en functionaliteit kunt ervaren. Gezien ons uitgebreide aanbod kunnen wij helaas niet alle haarden opstellen in onze showroom. Daarom raden wij u aan om vooraf contact met ons op te nemen om te informeren naar de beschikbaarheid van de Dru Virtuo 100/3 Evolve en andere modellen die u graag wilt bekijken. Op die manier kunnen wij ervoor zorgen dat de haarden waarin u geïnteresseerd bent aanwezig zijn en dat wij voldoende tijd voor u kunnen inplannen om uw wensen te bespreken.

Kom langs bij Kachelplaats om de Dru Virtuo 100/3 Evolve zelf te ervaren en laat u inspireren door de mogelijkheden voor uw woning.

Merk

CV aansluiting

Kleur

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Inclusief houtset (bruin), Eco Glow (LED gloeibed), afstandsbediening
Uitvoering:
 • Virtuo 100/3 Evolve, interieur rib cast
Opties:
 • Clear view glas € 270

Documentatie

Lijntekening dru virtuo 100 3 evolve.pdf

Brochure Dru Virtuo haarden.pdf

Scroll naar boven