, , ,

Dimplex Vivente Plus 100

De Dimplex Vivente 100 elektrische haard is leverbaar via Kachelplaats. Neem contact op voor de scherpste prijs.


PRODUCTEN UIT HET DIMPLEX ASSORTIMENT ZIJN UITSLUITEND BIJ HAVÉ VERWARMING IN LUNTEREN TE BEZICHTIGEN. NEEM CONTACT OP VOOR HET ACTUELE AANBOD.

De Dimplex Vivente 100 is een elektrische haard met een realistisch vlambeeld is het resultaat van het verbeterde en vernieuwde vlameffect en de gloeiende houtblokken. De elektrische haard is verkrijgbaar met 4 verschillende designs achterwanden; Black Vermiculite Tile Effect, Black Metallic Ribs, Smooth Metallic black en Rugged Stone Cladding. Daarnaast verkrijgbaar in verschillende formaten en heeft de haard energiebesparende functies.

Energiebesparende technologie

De elektrische haard wordt ‘s avonds automatisch in- en uitgeschakeld. Wanneer de sensor ‘s avonds mensen in de ruimte detecteert schakelt de haard automatisch aan en andersom ook wanneer er geen mensen in de ruimte zijn, schakelt het vuurbeeld automatisch uit. Dit geeft veel gemak en zorgt voor een extra energiebesparing. Met de ComfortSave technologie bespaart u daarbij tot 11%. De elektrische haard past de temperatuur zo aan dat de kamertemperatuur stabiel en comfortabel blijft.

Bestel de Dimplex Vivente 100 bij Kachelplaats

Dit model inbouwhaard is verkrijgbaar als een fronthaard, 2-zijdige hoekhaard en een 3-zijdige haard. Is uw oog gevallen op de Dimplex Vivente 100 elektrische haard? Vraag dan online een offerte aan voor de scherpste prijs bij Kachelplaats. Wilt u meer informatie over dit product of persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op.

Merk

CV aansluiting

Brandstof

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Uitvoering
  • Front
  • Hoek (2-zijdig)
  • Panorama (3-zijdig)
Achterwand
  • Black Back Panel € 248

Documentatie

Lijntekening vivente plus 100.pdf

Handleiding dimplex vivente.pdf

Technische gegevens vivente plus 75 100 150 nl.pdf

Productsheet vivente plus 75 100 150 en.pdf

Instruction manual vivente plus eu.pdf

Prijslijst Dimplex 2023 2024.pdf

Scroll naar boven