, , , , ,

Dimplex Juneau XL

 2.008,00

De Dimplex Juneau XL elektrische haard is verkrijgbaar via Kachelplaats. Neem nu contact op voor de beste prijs.


PRODUCTEN UIT HET DIMPLEX ASSORTIMENT ZIJN UITSLUITEND BIJ HAVÉ VERWARMING IN LUNTEREN TE BEZICHTIGEN. NEEM CONTACT OP VOOR HET ACTUELE AANBOD.

De Juneau XL is een van de populairste elektrische haarden van Dimplex. De cassette is bijzonder eenvoudig te plaatsen. Vervolgens is het alleen nog nodig om de stekker in het stopcontact te steken en de haard met water te vullen, de haard is klaar voor gebruik!

De Opt–Myst cassette wordt vaak gekozen om te plaatsen in een bestaande schouw of haard. Zo kan op een eenvoudige manier een sfeervol haardvuur in huis gehaald worden. Naast de eenvoudige installatie is het gebruik ook bijzonder eenvoudig. De haard wordt compleet met afstandsbediening geleverd. Het waterreservoir heeft ruimte voor 1.3 liter water. De branderdecoratie bestaat uit een realistische houtset. Voor de illusie van vuur wordt gebruik gemaakt van de unieke Opti-Myst techniek. De haard maakt zeer fijne waterdruppeltjes waar de lampen tegenaan schijnen. Dit geeft het beeld van een bijzonder levendig vlammenspel inclusief rookeffect. Dit terwijl de haard volledig veilig is en geen warme onderdelen bevat. Zelfs een rookkanaal is niet nodig voor deze haard.

Merk

CV aansluiting

Brandstof

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rookgasafvoer

Type

Opties

Documentatie

Lijntekening dimplex juneauxl.pdf

Prijslijst Dimplex 2023 2024.pdf

Scroll naar boven