, ,

Element4 Modore 240 e

 6.064,00

De Element4 Modore 240 e elektrische haard binnenkort bij u thuis? Neem contact op voor de scherpste prijs bij Kachelplaats.


De Modore 240 e is een zeer brede elektrische haard van Element4. Met een breedte van 240 centimeter is het vuurzicht bijzonder ruim te noemen. Met een relatief lage ruit ontstaat een fraai panorama vuurzicht.

Deze serie elektrische haarden zijn ontwikkeld om als alternatief te dienen voor gashaarden. Deze modellen combineren een realistische houtset, volledig regelbare LED-verlichting en een grote vrijheid om in te bouwen. Zo kan de haard bijna in iedere situatie geplaatst worden. Het enige dat nodig is, is een stopcontact.

De bediening is zeer praktisch via smartphone of tablet. Daarmee kan zowel de LED verlichting als het verwarmingselement bediend worden. Het vuurzicht is bijzonder goed door de standaard ontspiegelde ruit.

Merk

CV aansluiting

Brandstof

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rendement

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Deze modellen worden geleverd als 3-zijdige haard, in de doos worden zijpanelen bijgeleverd om er eenvoudig een hoek of front haard van te maken.

Documentatie

Lijntekening elektrische haard 240e front.pdf

Brochure element4 nl.pdf

Scroll naar boven