, , , ,

Dimplex Cassette 500 projects

De Dimplex Cassette 500 haard is leverbaar via Kachelplaats. Neem contact op voor de scherpste prijs.


PRODUCTEN UIT HET DIMPLEX ASSORTIMENT ZIJN UITSLUITEND BIJ HAVÉ VERWARMING IN LUNTEREN TE BEZICHTIGEN. NEEM CONTACT OP VOOR HET ACTUELE AANBOD.

De nieuwe cassette 500 combineert een prachtig realistisch vuurbeeld met een hoog gebruiksgemak. De haard kan eenvoudig op verschillende wijzen ingebouwd worden. Doordat het water bijvullen eenvoudig via de bovenzijde gaat kan de haard ook volledig ingebouwd worden. Bij de oudere modellen, de cassette M en L moet er ruimte aan de voorzijde zijn om de lade van de brander te openen.

De Opti-myst techniek zorgt voor een zeer fraai en realistisch vuurbeeld. De modellen uit de Opti-myst serie waren al bijzonder populair, met de nieuwe cassette 500 zijn er nog een aantal verbeteringen doorgevoerd. Zo zijn de halogeenlampen vervangen door LED-verlichting. Deze gaat langer mee en het energieverbruik is afgenomen. Verder kan de cassette nu ook op de waterleiding aangesloten worden, het is dan niet langer nodig om met bakjes water aan de slag te gaan om de haard bij te vullen. Dit is vooral erg nuttig wanneer de haard veel wordt gebruikt, bijvoorbeeld in de horeca.

Kies de houtset die bij u past

Nu is deze haard ook leverbaar met een extra brede houtset. Deze extra brede houtset steekt aan beide zijden 10cm uit waarmee de totale breedt 72,5cm wordt. De standaard houtset is even breed als de cassette zelf, 50cm.

Optioneel kan de Cassette 500 ook zonder houtset geleverd worden, dan kunt u de cassette naar eigen inzicht decoreren. Bijvoorbeeld met kiezels, stenen, glas of echte houtstammen.

Tenslotte,de haard kan nu ook geluid maken! Het gezellige knisperende geluid van een sfeervol en warm haardvuur. Het geluid is eenvoudig te regelen en uit te schakelen via de afstandsbediening of direct via de knoppen.

De cassette 1000, een extra breed model

Deze cassette maakt het mogelijk om verschillende haarden aan elkaar te koppelen. Zo kan u een breed en een ononderbroken vuur vormen. De cassette 1000 bestaat uit 2 500 cassettes die naadloos gecombineerd worden tot een vuur van 1 meter. Naar wens, kan het vuur nog langer gemaakt worden met extra cassettes.

De Cassette 500 wordt compleet met afstandsbediening geleverd. Verder beschikt de cassette over de mogelijkheid om een koppeling te maken met een vaste wateraansluiting zodat handmatig bijvullen niet meer noodzakelijk is.

Merk

CV aansluiting

Brandstof

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rookgasafvoer

Type

Opties

Standaard uitgevoerd met vaste wateraansluiting.
Houtset
  • Geen
  • Logset 500 € 405

Documentatie

Lijntekening dimplex cassette 500 500l.pdf

Prijslijst Dimplex 2023 2024.pdf

Scroll naar boven