, , ,

Dik Geurts Ivar 8 Store

 2.310,00

De Dik Geurts Ivar 8 Store is leverbaar via Kachelplaats. Vraag direct een offerte aan voor de beste prijs.


De Dik Geurts Ivar 8 Store is een houtkachel uit de “Ivar-serie” van Dik Geurts. Dit is een vrijstaande houtkachel gemaakt van staal gecombineerd met een gietijzeren deur en een vermiculiet interieur. De Ivar 8 Store is het hogere model uit de serie, met een houtvak onder de brandkamer. Hier kunt u op een stijlvolle manier hout bewaren en heeft u het direct bij de hand wanneer u wilt stoken. Wilt u liever een lager model dat geschikt is om in een schouw te plaatsen? Dan is de Ivar 8 Low het model dat bij u past.

Dik Geurts Ivar 8 Store kenmerken

De Ivar 8 Low is een eigentijdse houtkachel uitgevoerd in een antraciet kleur. De houtkachel is voorzien van een afneembare “koude” handgreep. Daarnaast is de toevoer van zuurstof eenvoudig te regelen met een soepele luchtschuif met drie standen. Deze houtkachel is verkrijgbaar in twee varianten: de EA (External Air) variant haalt de verbrandingslucht uit de woonruimte, de RS (Room Sealed variant is volledig gesloten en haalt de verbrandingslucht van buiten of vanuit de kruipruimte. De RS variant is ideaal voor nieuwbouwwoningen met een optimale isolatie.

De Ivar 8 met houtvak

De Dik Geurts Ivar 8 Store is een hoger model met houtvak. Deze houtkachel kunt u vrijstaand plaatsen. De aansluiting van het rookkanaal kan via de boven- of achterzijde. Mocht de diameter van 150mm te groot zijn, kijk dan eens naar de Ivar 5 Store.

Merk

CV aansluiting

Energielabel

Brandstof

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rendement

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Uitvoering
  • Buitenluchtaansluiting EA
  • Buitenluchtaansluiting RS € 440
Accessoires 
  • External airkit (buitenlucht aansluiting) Ø 80mm € 140
  • Muurset buitenlucht € 135
  • Schermplaat kachel en pijp € 243

Documentatie

Energylabel dik geurts ivar 8 store ea.pdf

Lijntekening dik geurts ivar 8 store.pdf

Installatiehandleiding dik geurts ivar 8.pdf

Brochure dik geurts houthaarden en kachels 2022 2023.pdf

Scroll naar boven