, , ,

Dik Geurts Ivar 8 Low

 2.019,00

Bekijk de Dik Geurts Ivar 8 houtkachel online bij Kachelplaats. Neem contact op voor de beste prijs en deskundig advies.


De Dik Geurts Ivar 8 Low is een houtkachel uit de “Ivar-serie” van Dik Geurts. Dit is een vrijstaande houtkachel gemaakt van staal gecombineerd met een gietijzeren deur en een vermiculiet interieur. De Ivar 8 Low is een uitvoering op korte poten. Dankzij een totale hoogte van 55 cm is de houtkachel geschikt op te plaatsen in bijvoorbeeld een schouw. Wilt u liever een hoger model om vrij te plaatsen? Dan is de Ivar 8 Store het model dat bij u past. Dit model heeft ook een houtvak onder de brandkamer.

Dik Geurts Ivar 8 Low kenmerken

De Ivar 8 Low is een eigentijdse houtkachel uitgevoerd in een antraciet kleur. De houtkachel is voorzien van een afneembare “koude” handgreep. Daarnaast is de toevoer van zuurstof eenvoudig te regelen met een soepele luchtschuif met drie standen. Deze houtkachel is verkrijgbaar in twee varianten: de EA (External Air) variant haalt de verbrandingslucht uit de woonruimte, de RS (Room Sealed variant is volledig gesloten en haalt verbrandingslucht van buiten of vanuit de kruipruimte. De RS variant is ideaal voor nieuwbouwwoningen met een optimale isolatie.

De Ivar 8 Low in een schouw

De Ivar 8 Low is het lage model. Met een hoogte van 55cm kan deze bijvoorbeeld in een schouw geplaatst worden. De aansluiting van het rookkanaal kan via de boven- of achterzijde. Mocht de diameter van 150mm te groot zijn, kijk dan eens naar de Ivar 5 Low.

Merk

CV aansluiting

Energielabel

Brandstof

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rendement

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Uitvoering
  • Buitenluchtaansluiting EA
  • Buitenluchtaansluiting RS € 440

Accessoires:

  • External airkit (buitenlucht aansluiting) Ø 80mm € 140
  • Muurset buitenlucht € 135
  • Schermplaat kachel en pijp € 243

Documentatie

Installatiehandleiding dik geurts nl ivar 8 low.pdf

Lijntekening dik geurts ivar 8 low.pdf

Installatiehandleiding dik geurts ivar 8.pdf

Brochure dik geurts houthaarden en kachels 2022 2023.pdf

Scroll naar boven