, , ,

Dik Geurts Ivar 5 Low

 1.859,00

De Dik Geurts Ivar 5 Low is beschikbaar via Kachelplaats. Vraag vandaag nog een offerte aan voor de beste prijs.


De Dik Geurts Ivar 5 Low is een houtkachel uit de “Ivar-serie” van Dik Geurts. Dit is een vrijstaande houtkachel, gemaakt van staal gecombineerd met een gietijzeren deur met ruit en een vermiculiet interieur. Dit model is geschikt voor goed geïsoleerde en passiefwoningen, met een gemiddeld vermogen van 5 kW kunt u prima stoken zonder dat het te warm wordt in de ruimte. De Ivar 5 Low is een uitvoering op korte poten. Dankzij een totale hoogte van 55 cm is de houtkachel geschikt om te plaatsen in bijvoorbeeld een schouw.

De Ivar 5 Low, voor plaatsing in een schouw

De Ivar 5 Low is het laagste model uit de Ivar-serie. Deze kachel kunt u vrijstaand plaatsen, maar is ook zeer geschikt om in een bestaande schouw te plaatsen. De aansluiting op het rookkanaal kan zowel via de achterzijde als bovenzijde lopen. Met een diameter van 125 mm past deze op een groot deel van de bestaande (gemetselde) rookkanalen. De aansluiting aan de bovenzijde bevindt zich dicht bij de achterkant. De houtkachel is tevens voorzien van een eenvoudig te verwijderen “koude” handgreep. De bediening van de luchttoevoer kan gemakkelijk via een enkele luchtschuif.

Dik Geurts Ivar 5 bestellen bij Kachelplaats

Past het eigentijdse design van de Dik Geurts Ivar 5 Low perfect bij uw interieur en wilt u in de koude wintermaanden genieten van een gezellig houtvuur? Vraag dan direct een offerte aan via onze site voor een persoonlijke aanbieding. Wist u dat wij de installatie voor u kunnen verzorgen? Met onze gecertificeerde installateurs weet u zeker dat de houtkachel goed en veilig wordt geïnstalleerd. Zo kunt u jarenlang onbezorgd genieten van de Dik Geurts Ivar 5 Low. Wilt u meer informatie of een deskundig advies? Neem dan contact met ons op.

Merk

CV aansluiting

Energielabel

Brandstof

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rendement

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Uitvoering
  • Buitenluchtaansluiting EA
  • Buitenluchtaansluiting RS € 440
Accessoires
  • External airkit (buitenlucht aansluiting) € 140
  • Muurset buitenlucht € 135
  • Verloop Ø 125-130 mm, 120mm  € 86
  • Verloop Ø 125-130 mm, 1000mm  € 169
  • Schermplaat € 103
  • Vloerplaten (overleg met adviseur)

Documentatie

Lijntekening dik geurts ivar 5 low.pdf

Energie label ivar 5 low.pdf

Installatiehandleiding dik geurts ivar 5 low.pdf

Brochure dik geurts houthaarden en kachels 2022 2023.pdf

Scroll naar boven