Altech kachels uit speksteen

Altech produceert al meer dan 25 jaar speksteenkachels in Nederland. Uniek aan de Altech kachels is de constructie van het gietijzeren frame waar de speksteen elementen ingeplaatst worden. Dit maakt het mogelijk om de kachels als één geheel te kunnen verplaatsen en te installeren. Verder zijn de producten van Altech echte speksteenkachels, waarbij speksteen met grote diktes gebruikt wordt. Ideaal om een aangename stralingswarmte af te geven om nog lang de ruimte warm te houden nadat het vuur al gedoofd is.

Resultaat 1–21 van de 28 resultaten wordt getoond

Techniek en vakmanschap

De Altech kachels staan garant voor een combinatie van vakmanschap en de nieuwste techniek. Zo is uw nieuwe kachel het resultaat van het werk van 1 vakman. Hij zal de kachel dan ook persoonlijk signeren. Aan de andere kant voldoen de kachels aan de hoogste huidige en toekomstige normeringen. Zo zijn de kachel efficiënt, minimaal 80%, en is de uitstoot van schadelijke stoffen minimaal, minder dan 0.1% Co.

Keuze uit speksteen en gietijzer

Bij de kachels van Altech draait het om de kwaliteit speksteen en gietijzer. Daarom heeft u de keuze uit maar liefst 6 kleuren speksteen en 4 kleuren gietijzer. Zo sluit de kachel altijd aan bij uw wensen. Wat dacht u van gepolijst blauw speksteen of gaat uw voorkeur juist naar het donkere nacht blauw speksteen?

Modellen van Altech

Altech heeft een ruime keuze uit verschillende kachels

Scroll naar boven