, , ,

Altech Massiv Grande

 8.589,00

De Altech Massiv Grande houtkachel is leverbaar via Kachelplaats.


Speksteen staat bekend om zijn uitzonderlijk goede warmteopslag. De Altech Massiv Grande heeft maar liefst 1.000kg speksteen. Hierdoor kan deze houtkachel tot wel 20 uur nadat deze gebrand heeft nog warmte afgeven. Dit in combinatie met het zeer hoge rendement maakt de Massiv Grande een aangename en efficiente warmtebron.

Bescheiden afmetingen

Een groot nadeel van massieve speksteenkachels is vaak dat deze veel ruimte in nemen. De Altech Massiv Grande heeft dit bezwaar niet, de afmetingen zijn zeer bescheiden. De kachel neemt nauwelijks meer ruimte in dan een stoel of een gewone houtkachel. De vloerafmetingen zijn 72 x 56 cm.

Eenvoudig te plaatsen en te verhuizen

De Massiv Grande valt verder op door de eenvoudige constructie. De kachel wordt voornamelijk opgebouwd door middel van boutverbindingen. Dit zorgt ervoor dat deze eenvoudig te installeren is, Gaat u verhuizen? Dan is de Altech Massiv Grande weer zonder problemen te demonteren.

Zoals gezegd bestaat de Massiv Grande uit veel speksteen. De verbrandingskamer is gemaakt uit 4 cm dik speksteen en de buitenzijde uit maar liefst 8 cm. Eventueel is de kachel uit te bereiden met een speksteen bank. Zo kunt u ook op de koudste dagen warm en aangenaam zitten.

Merk

CV aansluiting

Energielabel

Brandstof

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

, ,

Rendement

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Verkrijgbaar in:
  • Naturel speksteen
  • Antraciet gietijzer
  • Geheel in Uni zwart
Toebehoren:
  • Plateau onder deur brandkamer € 405
  • 2 bochten 30° bovenaansluiting (RVS) € 209

*Kosten voor het plaatsen van de Massiv € 1150

Documentatie

Lijntekening altech massiv.pdf

Energylabel massiv grande.jpg

Scroll naar boven