, , ,

Altech Massiv Basis

 7.863,00

De Altech Massiv Basis houtkachel is leverbaar via Kachelplaats.


Speksteen staat bekend om zijn uitzonderlijk goede warmteopslag. De Altech Massiv heeft hier ook veel speksteen, maar liefst 1.000kg. Hiermee kan deze houtkachel tot wel 20 uur nadat deze gebrand heeft nog warmte afgeven. Dit in combinatie met het zeer hoge rendement maakt de Massiv een aangename en efficiente warmtebron.

Bescheiden afmetingen

Een groot nadeel van massieve speksteenkachels is vaak dat deze veel ruimte in nemen. Dit model van Altech heeft dit bezwaar niet, de afmetingen zijn zeer bescheiden. De kachel neemt nauwelijks meer ruimte in dan een stoel of een gewone houtkachel. De vloerafmetingen zijn 72 x 56 cm.

Eenvoudig te plaatsen en te verhuizen

De Massiv valt verder op door de eenvoudige constructie. De kachel wordt voornamelijk opgebouwd door middel van boutverbindingen en heeft een montagesysteem waarbij vrijwel geen cement of lijm voor nodig is. Dit zorgt ervoor dat deze eenvoudig te installeren is, Gaat u verhuizen? Dan is de Massiv weer zonder problemen te demonteren en opnieuw op te bouwen. De wijze waarop de Massiv wordt opgebouwd is een grote verbetering ten opzichte van zijn voorloper, de Altech Rumba

Zoals gezegd bestaat de Rumba uit veel speksteen. De verbrandingskamer is uitgevoerd in 4 cm dik speksteen en de buitenzijde uit maar liefst 8 cm. Eventueel is de kachel uit te bereiden met een speksteen bank, zie foto’s. Zo kunt u ook op de koudste dagen warm en aangenaam zitten.

Merk

CV aansluiting

Energielabel

Brandstof

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

, ,

Rendement

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Verkrijgbaar in:
  • Naturel speksteen
  • Antraciet gietijzer
  • Geheel in Uni zwart
Opties:
  • Extra laag speksteen (175kg) € 726
  • Plateau onder deur brandkamer € 405
  • 2 bochten 30° bovenaansluiting (RVS) € 209

*Kosten voor het plaatsen van de Massiv € 1150

Documentatie

Handleiding altech massiv klein 4 lagen .pdf

Energielabel altech massiv klein 4 lagen .pdf

Brochure altech.pdf

Scroll naar boven