, , , ,

Wanders Square 60G Hoek

 3.900,00

De Wanders Square 60G Hoek, verkrijgbaar bij Kachelplaats, biedt efficiënte verwarming en stijlvol design.


De verschillende Wanders Square inzet gashaard zijn perfect geschikt om van een open haard een gesloten gashaard te maken. Dankzij een speciaal systeem dat door Wanders is ontwikkeld kan het concentrische gesloten systeem worden aangesloten zonder de bestaande schouw te slopen. Een ventilator is standaard aanwezig in de Wanders Square 60G Hoek.

Gesloten systeem

Een gesloten gashaard is vrijwel overal te plaatsen. Door het gebruik van concentrisch buismateriaal (simpelweg een buis binnen een andere buis) vindt het aanzuigen van de verbrandingslucht en de afvoer van de verbrandingsgassen via één kanaal plaats. Dit kanaal kan ook horizontaal gemonteerd worden. Voor goed geïsoleerde woningen is een gesloten systeem de meest toegepaste techniek.

Comfort en stijl met Wanders Square

Bij Kachelplaats begrijpen we hoe belangrijk comfort en gezelligheid voor u zijn. Met de Wanders Square gashaarden voegt u niet alleen warmte toe aan uw huis, maar ook een vleugje stijl. Dankzij het slimme gesloten systeem van Wanders kunt u genieten van een gashaard zonder gedoe met uw schouw. Of u nu uw oude open haard wilt upgraden of een nieuwe gashaard zoekt, de Wanders Square gashaarden passen al snel. Ontdek het gemak en de sfeer die een Wanders gashaard u kan bieden bij Kachelplaats.

Merk

CV aansluiting

Energielabel

Brandstof

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rendement

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Opties:
  • Hoek links
  • Hoek rechts

Documentatie

Energielabel wanders square 60g.pdf

Lijntekening infoblad square 60g corner.pdf

Installatie handleiding square 60g.pdf

Wanders afstandsbediening.pdf

Brochure Wanders fires stoves.pdf

Scroll naar boven