, , ,

Barbas BOX 30 75

 4.136,00

De Barbas BOX 30 75 vrijstaande houthaard is leverbaar via Kachelplaats. Neem contact met ons op voor de beste prijs.


Transformeer uw woonruimte met de veelzijdige en elegante Barbas BOX 30 75. Dit designobject past moeiteloos in elk interieur en biedt meer dan alleen warmte – het is een kunstwerk op zich. Wat maakt de BOX 30 75 zo bijzonder? Het begint allemaal met de opvallende glazen deur, die stevig is verankerd in een robuust stalen deurkader van 8 mm dik.

Luxe in detail: gietijzeren panelen en vermiculiet plaat

De aandacht voor detail en luxe blijft niet beperkt tot het exterieur. Binnenin de haard vindt u gietijzeren panelen met prachtige herhalende ribbelpatronen, wat een vleugje elegantie aan uw ruimte toevoegt. Maar de schoonheid van de BOX 30 75 gaat verder dan het uiterlijk. Achter deze gietijzeren bekleding bevindt zich een 2 cm dikke vermiculiet plaat, die niet alleen voor uitstekende isolatie zorgt, maar ook een vlekkeloos verbrandingsproces garandeert.

Geavanceerde technologie voor optimaal comfort

Met geavanceerde beluchtingstechnologie en de mogelijkheid voor een buitenluchtaansluiting, is de BOX 30 75 ideaal voor passieve woningen en huizen met mechanische ventilatie. Het unieke verbrandingsconcept met een speciale RVS-remplaat maakt deze haard een meesterwerk in zijn categorie.

Keuzevrijheid in uitvoering: BOX met basis, houtopslagmodule of steelbase

En alsof dat nog niet genoeg is, kunt u kiezen uit verschillende varianten, waaronder de BOX met een basis die u naar eigen smaak kunt ontwerpen, een BOX met een handige houtopslagmodule en een BOX met een steelbase, waarmee u deze prachtige haard op een verhoogd plateau kunt plaatsen. Verrijk uw leefruimte met de Barbas BOX 30 75 en geniet van warmte, schoonheid en exclusiviteit in één.

Bestel nu de Barbas BOX 30 75 bij Kachelplaats

Wilt u de Barbas BOX 30 75 bestellen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie. Bel gerust naar 038 760 0626. Maak vandaag nog een afspraak voor een bezoek aan onze showroom. Geniet u straks van de Barbas BOX 30 75 bij u thuis?

Merk

CV aansluiting

Energielabel

Brandstof

Bovenaansluiting

Kleur

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Standaard zonder houtopslagmodule of steelbase, inclusief gietijzer, betonkeramiek of vermiculiet interieur en verbrandingsluchttoevoer via voorzijde
Accessoires:
  • Houtopslagmodule € 678
  • Steelbase € 339
Verbrandingsluchttoevoer:
  • via achterzijde € 57
  • via onderzijde € 20

Documentatie

Maattekening barbas box 30 75.pdf

Energielabel barbas box 30 75.pdf

Productoverzicht barbas box 20 25 30 panorama.png

Brochure barbas box.pdf

Scroll naar boven