, ,

Wanders Orion Multi 52″

 6.654,00

De Wanders Orion Multi 52″ elektrische haard is leverbaar via Kachelplaats. Neem contact op voor de scherpste prijs.


Ontdek warmte en stijl met de Wanders Orion Multi 52″ elektrische haard, nu verkrijgbaar bij Kachelplaats. Met een indrukwekkende breedte van 132 cm is dit de grotere variant in de serie, waardoor het een prachtig middelpunt vormt in elke ruimte. Voor diegenen die de voorkeur geven aan een wat meer compacte oplossing, biedt de 30″ variant van de Wanders Orion Multi een charmante keuze met een breedte van 76 cm.

Veelzijdig

Ervaar de veelzijdigheid van de Wanders Orion Multi 52″ elektrische haard, verkrijgbaar als front- tweezijdig en driezijdig model, met instelbare vlammen. Deze haard biedt verschillende snelheden van de vlammen, zodat u de perfecte sfeer kunt creëren, of het nu gaat om een rustige avond of een levendige bijeenkomst. Met diverse voorgeprogrammeerde vlamstijlen kunt u eenvoudig de uitstraling van het vuur aanpassen aan uw voorkeur.

Personaliseer uw vuurbeleving nog verder met de mogelijkheid om te kiezen uit 6 verschillende vlamkleuren. De Wanders Orion Multi 52″ past zich aan aan uw smaak en stemming, uitgevoerd met de geavanceerde Heliovision vlamtechnologie.

Warmte en gemak

De haard is uitgerust met een verwarmingselement, knisperend geluid en een authentieke houtlogset voor een complete vuurervaring. Geniet van ultiem gemak met bediening op afstand via een afstandsbediening of het touchscreen op de haard. Daarnaast biedt de inbouwmogelijkheid extra flexibiliteit bij het naadloos integreren van de haard in uw interieur.

Unieke en verfijnde vuurbeleving van Wanders

Wanders innoveert op het gebied van haardontwerp en technologie, en brengt vernieuwende oplossingen naar de wereld van vuur en warmte. Met een scherp oog voor detail en een voortdurende toewijding aan kwaliteit, verlegt Wanders de grenzen van wat mogelijk is in haardontwerp. Van geavanceerde vlamtechnologie tot aanpasbare functies en eigentijdse stijl, elke innovatie van Wanders draagt bij aan een unieke en verfijnde vuurbeleving. Ontdek de toekomst van haarden met de baanbrekende ontwerpen van Wanders.

Gezelligheid met de Orion Multi 52″ via Kachelplaats

Laat de warmte van de Wanders Orion Multi 52″ of de compacte charme van de 30″ uw leefruimte verrijken. Ontdek de veelzijdigheid van deze elektrische haardserie en ervaar het ultieme in huiselijke gezelligheid. Kachelplaats, de haardenzaak waar uw wensen en stijl samenkomen voor een ongeëvenaarde vuurervaring. Aarzel niet om vandaag nog contact op te nemen, zodat de Wanders Orion Multi 52″ binnenkort de sfeer in uw kamer verrijkt.

Merk

Brandstof

Kleur

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Documentatie

Maattekening wanders orion multi.pdf

Scroll naar boven