, ,

Wanders Orion Multi 30″

 3.992,00

De Wanders Orion Multi 30″ elektrische haard is leverbaar via Kachelplaats. Neem contact op voor de scherpste prijs.


Ontdek de nieuwste uitvoering binnen elektrische haarden: de Wanders Orion Multi. Verkrijgbaar in twee afmetingen – 76 cm (30″) en 132 cm (52″). Deze haard biedt de innovatieve Heliovision vlamtechnologie met 3 boeiende vlamstijlen en 6 levendige vlamkleuren. Verkrijgbaar in front, twee- en driezijdige uitvoering.

Optimaal genieten

Geniet van voorgeprogrammeerde vlaminstellingen, aanpasbare snelheden en het rustgevende knispergeluid. Met een authentieke houtset brengt deze haard een vleugje natuurlijke charme in uw ruimte. De haard is gemakkelijk te bedienen met een afstandsbediening of het touchscreen. Standaard wordt deze haard geleverd met een verwarmingsfunctie, en heeft u de mogelijkheid om deze in te bouwen.

Wanders haarden

Wanders is een Nederlands bedrijf dat is ontstaan in 1969 en opgericht door Henk Wanders. Wat begon als een kleine smederij, groeide uit tot een toonaangevend bedrijf in de wereld van haarden en kachels. Wanders heeft een assortiment hoogwaardige houtkachels, gaskachels en elektrische haarden

Ontdek de Wanders Orion Multi 30″ bij Kachelplaats

Transformeer uw ruimte met de veelzijdige Wanders Orion Multi, nu verkrijgbaar in twee maten voor een perfecte pasvorm in uw interieur. Plaats uw bestelling moeiteloos bij Kachelplaats, waar ons toegewijde team u graag adviseert, zowel in onze showroom als telefonisch. Laat ons u begeleiden bij de aanschaf van de Wanders Orion Multi 30″, zodat u binnenkort kunt genieten van de warmte en sfeer die deze elektrische haard te bieden heeft. Ontdek vandaag nog de perfecte toevoeging aan uw thuis.

Merk

Brandstof

Kleur

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Documentatie

Maattekening wanders orion multi.pdf

Scroll naar boven