, , ,

Jacobus 6

 2.195,00

Het compacte model van de Jacobus-serie houtkachels. Zeer geschikt voor het gebruik in de gemiddelde woning.


Houtkachels staan al eeuwen lang in de woonruimtes van mensen. In deze tijd heeft de houtkachel een ware transformatie ondergaan. Vooral op het gebied van uitvoering en duurzame verbranding is er een grote vooruitgang geboekt. De JAcobus 6 is de belichaming van de ontwikkeling. De verbranding is veilig, duurzaam en levert een hoog rendement op. Een andere unieke eigenschap van dit model is dat bij de verbranding het glas in de kachel volledig schoon blijft. Op deze manier heeft u een prachtig zicht op het vlammenspel. Bij de samenstelling van de Jacobus 6 is er gekozen voor zwaarder materiaal, waardoor de kachel langer warm blijft dan andere modellen in de markt.

De JAcobus 6 in gebruik

De JAcobus 6 levert een vermogen tussen de 3,5 en 7 kW en is hiermee uitermate geschikt voor het verwarmen van kleine tot middelgrote ruimten. Er kan vanuit worden gegaan dat de warmteafgifte toereikend is voor ruimten tot 120 kubieke meter. De JAcobus 6 heeft compacte afmetingen met een hoogte van 78 centimeter, een breedte van 52 centimeter en een diepte van 39 centimeter. De JAcobus 6 is het kleinste model in de serie, maar levert dusdanig veel warmte op dat het comfort toereikend is voor veel ruimten. Kies voor gezelligheid en voldoende warmte en kies voor dit model.

JAcobus 6 met beton bekleding voor een moderne uitstraling

De JAcobus houtkachels hebben een typisch Nederlands ontwerp. Nu is de look van deze houtkachels nog verder aan te passen door te kiezen voor de JAcobus 6 Beton. Deze kachel heeft een moderne en tijdloze uitstraling gekregen door de bekleding van beton. De industriële en robuuste look maken de kachel een waar middelpunt van de woonkamer. Naast de looks heeft de beton bekleding nog een ander belangrijk voordeel, het verbeterd de warmteafgifte. De kachel geeft een gelijkmatigere warmte af en daarnaast slaat het beton ook warmte op. Zo geeft de kachel ook nog warmte af als het vuur al gedoofd is.

Koken en bakken met de JAstoof en de JAcobus 6 kook

Nu is het ook mogelijk om op de JAcobus te koken en de kachel uit te breiden met een oven. Zo wordt de warmte niet alleen gebruikt om de kamer te verwarmen maar ook om een smaakvolle maaltijd te bereiden.

De JAcobus 6 kook is dezelfde kachel maar dan uitgevoerd een extra grote bovenplaat waarin 3 RVS kookpitten zijn geplaatst. Daarnaast is er een beschermrand om de kachel heen gemaakt

De JAstoof wordt eenvoudig in het rookkanaal van de kachel geplaatst, de warme lucht van de verbranding stroomt langs de oven en geeft zo de warmte af. De temperatuur in de JAstoof is goed af te lezen door de geïntergreerde thermometer. De JAstoof wordt geleverd met RVS bakplaat.

Merk

CV aansluiting

Energielabel

Brandstof

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rendement

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Vloerplaten:
  • Vloerplaat 740x740mm € 110
  • Vloerplaat 990x740mm € 135
  • Vloerplaat 990x990mm € 170
  • Vloerplaat 990x990mm 45gr € 170

Documentatie

Jacobus brochure.pdf

Lijntekening jacobus 6.pdf

Technisch overzicht jacobus houtkachel.pdf

Energielabel jacobus 6.pdf

Scroll naar boven