, ,

Jacobus 12

 2.595,00

De kachel met het grootste vermogen uit Jacobus serie. De houtkachel voor het verwarmen van de wat grotere ruimte.


Wanneer u beschikt over een grote woonkamer is het altijd een grote uitdaging om deze optimaal te verwarmen en tegelijkertijd niet een enorm grote houtkachel in uw woonkamer te hebben staan. Speciaal voor deze situaties is de JAcobus 12 op de markt gekomen. Deze kachel is uitermate geschikt om grotere ruimten te verwarmen en beschikt daarnaast over alle unieke eigenschappen die de houtkachel uit de JAcobus serie hebben.

De JAcobus 12 Beton, een moderne industriële look

De JAcobus valt al op door zijn typisch Nederlands ontwerp. Met de introductie van de JAcobus 12 Beton past de kachel nog beter in een moderne en strakke inrichting. De beton bekleding versterkt de tijdloze en industriële uitstraling en maakt de kachel het middelpunt van de moderne woonkamer. Naast de looks wordt ook de warmteafgifte verbeterd door de beton bekleding. De warmte wordt gelijkmatiger afgegeven en ook als het vuur al gedoofd is, is het beton nog aangenaam warm. Het beton is behandeld om een gladde afwerking te hebben die niet gevoelig is voor vlekken. Zo blijft het beton lang en is het aangenaam glad.

De JAcobus 12 in gebruik

De JAcobus 12 heeft namelijk ook een schone verbranding en stoot daarmee minder koolmonoxide uit de de andere kachels in dit segment. Een hoog rendement terwijl er ook aan alle strengere regelgeving wordt voldaan. De schone verbranding van de JAcobus 12 zorgt voor een mooier zicht op de dansende vlammen en daarmee meer gezelligheid in uw woonkamer. De luchttoevoer kan eenvoudig van buiten komen en de kachel is eenvoudig te bedienen en daarmee voor iedereen toegankelijk.

De specificaties van de JAcobus 12 zijn erg aantrekkelijk. De kachel levert een vermogen tussen de 7 en 14 kW. Hiermee kunnen ruimten tot 250 kubieke meter prima verwarmt worden. De kachel is het grootste in de serie met een hoogte van 78 centimeter, een breedte van 72 centimeter en een diepte van 39 centimeter. Hiermee is de kachel ondanks de krachtige prestaties relatief compact. Kies voor de JAcobus 12 en u kiest voor uitstekende prestaties en ultiem comfort.

Merk

CV aansluiting

Energielabel

Brandstof

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rendement

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Vloerplaten:
  • Vloerplaat 740x740mm € 110
  • Vloerplaat 990x740mm € 135
  • Vloerplaat 990x990mm € 170
  • Vloerplaat 990x990mm 45gr € 170

Documentatie

Jacobus brochure.pdf

Lijntekening jacobus 12.pdf

Technisch overzicht jacobus houtkachel.pdf

Energielabel jacobus 12.pdf

Scroll naar boven