, ,

Icon Fires Double Sided Slimline Firebox 1350 met Slimline 1100 Brander

 4.822,00

Bij Kachelplaats vindt u de Icon Fires Double Sided Slimline Firebox 1350 met Slimline 1100 Brander. Bekijk hem hier en neem vandaag nog contact met ons op voor advies en bestellingen.


Zoekt u naar een decoratieve manier om uw woonkamer in twee verschillende ruimtes op te delen? De Double Sided bio-ethanolhaard van Icon Fires zou hierin de oplossing kunnen zijn. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en formaten, en met de smalste branders op de markt, geniet u van een indrukwekkend brede vlam, met minimaal gebruik van de brandstof bio-ethanol.

Veelzijdig

Ervaar het gemak van 9 uur onafgebroken vuur, zonder bij te vullen, dankzij de royale 6,25 liter brandstoftank. Pas de vlammen, warmte en stabiliteit aan volgens uw behoeften. Dankzij de hoge kwaliteit kan de haard zowel binnen als buiten geïnstalleerd worden. Icon Fires staat bekend om zijn hoogwaardige producten, inclusief ombouw en brander, voor een naadloze installatie die perfect past bij uw levensstijl.

Benieuwd naar de maten? De ombouw meet 60 cm in hoogte, 135 cm in lengte en 45 cm in breedte.

Breng warmte en stijl in huis met Kachelplaats

Klaar om uw woonruimte op te delen met de Icon Fires Double Sided bio-ethanolhaard? Neem dan nu contact op met Kachelplaats voor meer informatie, advies op maat en om deze prachtige haard in huis te halen. Wij staan klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze en om uw droomhaard werkelijkheid te laten worden. Aarzel niet langer en breng warmte en stijl in uw huis met Kachelplaats!

Merk

Brandstof

Kleur

,

Type

Vuurzicht

Opties

Opties:
  • P/C Zwart Fascia
  • Geborsteld RVS Fascia € 248

Documentatie

Lijntekening icon fires double sided 1100 1350 1650 2000.pdf

Gebruikershandleiding icon fires slimline firebox double sided.pdf

Brochure icon fires.pdf

Scroll naar boven