, , , ,

Charlton & Jenrick i-1250e Deep 3/S

 2.250,00

De Charlton & Jenrick i-1250e Deep Front elektrische haard is leverbaar via Kachelplaats. Neem contact op voor de scherpste prijs.


Charlton & Jenrick I-1250e Deep 3/S elektrische haard heeft een verbluffend realistisch vuurbeeld. Deze haard maakt gebruik van de nieuwste led technologie; I-range 4D Ecoflame. Dit model is verkrijgbaar in drie verschillende breedtematen en diverse modellen; Een fronthaard, een hoekhaard met tweezijdig zicht en een driezijdig haard met optimaal vuurzicht. De inbouwhaard I-1250e Deep 3/S heeft een verwarmingsfunctie en is ook volledig te bedienen met de afstandsbediening.

4D Ecoflame

De 4D Ecoflame haard heeft drie regelbare vlamkleuren en dertien verschillende kleuren in het gloeiend vuurbed. Zo kunt u zelf de sfeer bepalen van de haard en aanpassen aan het licht in de directe omgeving. Naast het vuurbed hebben de natuurlijke houtstammen aan de voorzijde ook een gloei effect. Deze haard is geschikt voor inbouw en wandmontage. De haard is verkrijgbaar in drie modellen; Een fronthaard, hoekhaard met tweezijdig zicht en een driezijdig haard met ultiem vuurzicht.

Nu de Charlton & Jenrick I-1250e Deep 3/S bestellen?

Is uw oog op de Charlton & Jenrick I-1250e Deep 3/S gevallen? Vraag dan vandaag nog een offerte aan bij Kachelplaats voor de scherpste prijs. Of kom langs in onze showroom in Kampen voor een persoonlijk adviesgesprek.

Merk

CV aansluiting

Brandstof

Kleur

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Opties:
  • Houtset Woodland (standaard)
  • Houtset Quartered Split (max, breedte 1800) € 295
  • Houtset Driftwood (max. breedte 1500) € 350
  • Led strip – prijs op aanvraag

Documentatie

Lijntekening charlton jenrick i 1250e deep front.jpg

Installatiehandleiding C&J i Deep serie.pdf

Productomschrijving charlton and jenrick i serie diep.pdf

Handleiding charlton and jenrick led light.pdf

Brochure elektrisch haarden charlton and jenrick.pdf

Scroll naar boven