, ,

Element4 Sky Medium Tunnel Bio

 8.995,00

Bekijk de Element4 Sky Medium Tunnel Bio Ethanol haard met realistisch vuurbeeld. Vraag een offerte aan via kachelplaats.nl 


Maak kennis met de adembenemende Sky Medium Tunnel Bio haard van Element4. Als het kleinere broertje van de Element4 Large Bio is deze compacte variant een ware parel op zich. Ondanks zijn kleinere formaat biedt deze haard een prachtig hoog en levendig vlambeeld. Niet alleen is deze haard beschikbaar als gashaard, maar nu ook als bio-ethanolhaard, waardoor het ideaal is voor woningen zonder gasaansluiting of voor degenen die graag gasvrij willen leven. Bovendien kan de haard worden aangepast aan elk interieur, met de keuze uit een standaard houtset of een donkere houtset. Laat de Sky Medium Tunnel Bio haard schitteren in uw woning, ongeacht uw persoonlijke stijl.

Ook verkrijgbaar in de formatenSky Small Tunnel en Sky Large Tunnel

Waarom kiezen voor Element4

Element4 bestaat sinds 2006 en heeft zich in die tijd erg goed ontwikkeld, met als resultaat haarden van hoge kwaliteit en vooruitstrevende technieken. Een Nederlands bedrijf met bekendheid in binnen en buitenland.

Bekijk en bestel de Element4 Sky Medium Tunnel Bio Kachelplaats

Bent u ervan overtuigd dat deze haard bij u en uw interieur passen? Twijfel dan niet langer en neem contact met ons op, om een Element4 haard in één van onze showrooms te bekijken of deze haard te bestellen. Mail of bel met kachelplaats, zodat wij u kunnen helpen en adviseren.

Merk

Energielabel

Brandstof

Kleur

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Opties:
  • Branderbed: (donkere) houtset of kiezels
  • Extra brede trims – 10 cm- compleet € 735
  • Outdoor € 450
Achterwand:
  •  Zwart glazen binnenwanden € 795
Ontspiegeld glas:
  •  Ontspiegeld glas € 1979

Documentatie

Energielabel element4 sky medium tunnel bio.pdf

Productblad element4 sky medium tunnel bio.pdf

Lijntekening sky medium tunnel bio.jpg

Element4 gebruikshandleiding 4 talig.pdf

Element4 installatiehandleiding bio ethanol.pdf

Scroll naar boven