, , ,

Charlton & Jenrick i-1100e Slim

 1.975,00

De Charlton & Jenrick i-1100e Slim elektrische haard is leverbaar via Kachelplaats. Neem contact op voor de scherpste prijs.


De i-1100e Slim van Charlton & Jenrick is ontworpen om een statement te maken met zijn ultrarealistische houtset die een warme uitstraling toevoegt aan elk huis. Deze veelzijdige haard is geschikt voor mediamuren, feature-muren en scheidingswanden, en kan worden aangepast aan uw voorkeuren.

Unieke kenmerken

De haard biedt unieke eigenschappen, zoals de mogelijkheid om via de nieuwe C&J Smart-app alle aspecten van het vuur te bedienen, inclusief optionele knettergeluidseffecten. U heeft keuze uit verschillende houtblokkensets om de uitstraling van het vuur aan te passen. De haard creëert een spannend en realistisch LiveFlame-effect met diverse kleurenopties en instelbare helderheid en vlamhoogte. Daarnaast kunt u met de Ambilight-flakkering van de realistische brandstofbodem kiezen uit negen kleurenopties en vier stemmingsinstellingen, waarbij u zelfs geleidelijke kleurveranderingen kunt instellen.

Aan te passen naar wens

Voor extra sfeer is er optionele ledverlichting beschikbaar, waarmee u de ruimte rondom de haard kunt verlichten. De haard biedt een efficiënte warmteregeling via een programmeerbare timer en een thermostaat die in de stijlvolle afstandsbediening zijn ingebouwd. De i-1100e Slim voldoet aan EcoDesign-normen en heeft functies zoals open raamdetectie. Met twee warmte-instellingen en een maximale warmteafgifte van 1,5 kW zorgt deze haard voor effectieve verwarming. Bovendien kunt u ervoor kiezen om de haard aan de muur te hangen met behulp van optionele muurhaken. Kortom, de i-1100e Slim biedt een combinatie van een prachtig uitziende haard en functionaliteit voor een unieke haardervaring.

Nu de Charlton & Jenrick i-1100e Slim bestellen bij Kachelplaats

Wilt u de stijlvolle i-1100e Slim elektrisch haard van het merk Charlton & Jenrick bestellen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie. U kunt een selectie van de Charlton & Jenrick haarden bekijken in onze showroom in Kampen. Bel gerust naar  038 760 06 26, dan kunnen wij u vertellen of deze haard of een vergelijkbaar model in onze showroom staat. Geniet u straks van de Charlton & Jenrick i-1100e Slim elektrische haard bij u thuis?

Merk

Brandstof

Kleur

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Documentatie

Charlton jenrick i 1100e slim lijntekening.png

Factsheet charlton & jenrick i 1100 slim.pdf

Handleiding charlton & jenrick i 1100e.pdf

Scroll naar boven