, ,

Element4 Sky Medium Roomdivider Bio

 10.995,00

Bekijk de Element4 Sky Medium Roomdivider Bio Ethanol haard met realistisch vuurbeeld. Vraag een offerte aan via kachelplaats.nl 


Element4 Sky Medium Roomdivider Bio

Maak kennis met de adembenemende Sky Medium Roomdivider Bio haard van Element4. Als het kleinere broertje van de Element4 Large Bio is deze compacte variant een ware parel op zich. Ondanks zijn kleinere formaat biedt deze haard een prachtig hoog en levendig vlambeeld. Niet alleen is deze haard beschikbaar als gashaard, maar nu ook als bio-ethanolhaard, waardoor het ideaal is voor woningen zonder gasaansluiting of voor degenen die graag gasvrij willen leven. Bovendien kan de haard worden aangepast aan elk interieur, met de keuze uit een standaard houtset of een donkere houtset. Laat de Sky Medium Roomdivider Bio haard schitteren in uw woning, ongeacht uw persoonlijke stijl.

Ook verkrijgbaar in de formaten; Sky Large Roomdivider en Sky Small Roomdivider

Waarom kiezen voor Element4

Element4 bestaat sinds 2006 en heeft zich in die tijd erg goed ontwikkeld, met als resultaat haarden van hoge kwaliteit en vooruitstrevende technieken. Een Nederlands bedrijf met bekendheid in binnen en buitenland.

Bekijk en bestel de Element4 Sky Medium Roomdivider Bio Kachelplaats

Bent u ervan overtuigd dat deze haard bij u en uw interieur passen? Twijfel dan niet langer en neem contact met ons op, om een Element4 haard in één van onze showrooms te bekijken of deze haard te bestellen. Mail of bel met kachelplaats, zodat wij u kunnen helpen en adviseren.

Merk

Energielabel

Brandstof

Bovenaansluiting

Kleur

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Opties:
  • Extra brede trims – 10 cm- compleet € 725
  • Outdoor € 970
Achterwand:
  •  Zwart glazen binnenwanden € 489
Ontspiegeld glas:
  •  Ontspiegeld AR-glas € 2475

Documentatie

Element4 installatiehandleiding bio ethanol.pdf

Productblad element4 sky medium roomdivider bio.pdf

Lijntekening sky medium roomdivider bio.jpg

Element4 gebruikshandleiding 4 talig.pdf

Element4 installatiehandleiding bio ethanol.pdf

Scroll naar boven