, ,

Element4 Sky Small Roomdivider Bio

 9.995,00

Bekijk de Element4 Sky Small Roomdivider Bio Ethanol haard met realistisch vuurbeeld. Vraag een offerte aan via kachelplaats.nl 


Ontdek de prachtige Sky Small Roomdivider Bio haard van Element4

De Sky Medium Front Bio is een nieuwe toevoeging aan het indrukwekkende assortiment haarden van Element4. Als het kleinere broertje van de Element4 Large Bio doet deze haard zeker niet onder aan zijn grotere variant. Ondanks zijn compacte formaat is deze haard een absolute parel. Naast de kleinere afmetingen van de haard en het glas, biedt deze haard een adembenemend hoog en levendig vlambeeld. Niet alleen is deze haard verkrijgbaar als gashaard, maar nu ook als bio-ethanolhaard. Dit maakt hem ideaal voor woningen zonder gasaansluiting of voor diegenen die graag gasloos willen leven. Bovendien kan de haard worden uitgerust met een standaard houtset of een donkere houtset, waardoor hij perfect kan worden aangepast aan ieder interieur.

Ook verkrijgbaar in de formaten; Sky Large Roomdivider en Sky Medium Roomdivider

Waarom kiezen voor Element4?

Element4, opgericht in 2006, heeft zich sindsdien sterk ontwikkeld. Dit heeft geresulteerd in haarden van hoogwaardige kwaliteit en geavanceerde technologieën. Als Nederlands bedrijf genieten we zowel nationale als internationale bekendheid.

Bekijk en bestel de Element4 Sky Small Roomdivider Bio bij Kachelplaats

Bent u ervan overtuigd dat deze haard perfect bij uw interieur past? Aarzel dan niet langer en neem contact met ons op. U kunt een Element4 haard in een van onze showrooms bekijken of deze direct bestellen. Stuur ons een e-mail of bel Kachelplaats, zodat wij u kunnen helpen en adviseren.

Merk

Energielabel

Brandstof

Bovenaansluiting

Kleur

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Opties:
  • Extra brede trims – 10 cm- compleet € 695
  • Outdoor € 950
Achterwand:
  •  Zwart glazen binnenwanden € 389
Ontspiegeld glas:
  •  Ontspiegeld AR-glas € 2347

Documentatie

Energielabel element4 sky small roomdivider bio.pdf

Productblad element4 sky small roomdivider bio.pdf

Lijntekening sky small roomdivider bio.jpg

Element4 gebruikshandleiding 4 talig.pdf

Element4 installatiehandleiding bio ethanol.pdf

Brochure element4 nl.pdf

Scroll naar boven