, ,

Element4 Sky Small Front Bio

 6.995,00

Bekijk de Element4 Sky Small Front Bio Ethanol haard met realistisch vuurbeeld. Vraag een offerte aan via kachelplaats.nl 


Element4 Sky Small Front Bio

Maak kennis met de adembenemende Sky Small Front Bio haard van Element4. Als het kleinere broertje van de Element4 Large Bio is deze compacte variant een ware parel op zich. Ondanks zijn kleinere formaat biedt deze haard een prachtig hoog en levendig vlambeeld. Niet alleen is deze haard beschikbaar als gashaard, maar nu ook als bio-ethanolhaard, waardoor het ideaal is voor woningen zonder gasaansluiting of voor degenen die graag gasvrij willen leven. Bovendien kan de haard worden aangepast aan elk interieur, met de keuze uit een standaard houtset of een donkere houtset. Laat de Sky Small Front Bio haard schitteren in uw woning, ongeacht uw persoonlijke stijl.

Ook verkrijgbaar in de formaten; Sky Medium Front en Sky Large Front

Waarom kiezen voor Element4

Element4 bestaat sinds 2006 en heeft zich in die tijd erg goed ontwikkeld, met als resultaat haarden van hoge kwaliteit en vooruitstrevende technieken. Een Nederlands bedrijf met bekendheid in binnen en buitenland.

Bekijk en bestel de Element4 Sky Small Front Bio Kachelplaats

Bent u ervan overtuigd dat deze haard bij u en uw interieur passen? Twijfel dan niet langer en neem contact met ons op, om een Element4 haard in één van onze showrooms te bekijken of deze haard te bestellen. Mail of bel met kachelplaats, zodat wij u kunnen helpen en adviseren.

Merk

Energielabel

Brandstof

Bovenaansluiting

Kleur

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Opties:
  • Branderbed: (donkere) houtset of kiezels
  • Extra brede trims – 10 cm- compleet € 335
  • Outdoor € 260
Achterwand:
  •  Zwart glazen binnenwanden € 995
Ontspiegeld glas:
  •  Ontspiegeld AR-glas € 894

Documentatie

Energielabel element4 sky small front bio.pdf

Productblad element4 sky small front bio.pdf

Lijntekening sky small front bio.jpg

Element4 installatiehandleiding bio ethanol.pdf

Brochure element4 nl.pdf

Scroll naar boven