, , ,

Element4 Sky Medium Roomdivider Bio Outdoor

 11.965,00

Bekijk de Element4 Sky Medium Roomdivider Bio-ethanol Outdoorhaard met realistisch vuurbeeld. Vraag een offerte aan via kachelplaats.nl 


Maak kennis met de adembenemende Element4 Sky Medium Roomdivider Bio Outdoorhaard, het kleine broertje van de Element4 Large Bio. Deze compacte variant is een waar juweeltje op zichzelf. Dankzij zijn formaat biedt deze haard een prachtig hoog en levendig vlambeeld dat de aandacht trekt. Maar dat is nog niet alles. Deze haard is niet alleen verkrijgbaar als gashaard, maar nu ook als bio-ethanolhaard, waardoor hij ideaal is voor woningen zonder gasaansluiting of voor diegenen die graag gasvrij willen leven.

Bovendien is de haard volledig aan te passen aan uw interieur, met de keuze uit een standaard houtset of een stijlvolle donkere houtset. Laat de Element4 Sky Medium Roomdivider Bio Outdoor haard schitteren in uw buitenruimte en geniet in stijl van warmte en elegantie.

Op zoek naar andere formaten? Bekijk ook onze modellen: Sky Small Roomdivider Bio Outdoor en Sky Large Roomdivider Bio Outdoor.

Transformeer uw buitenleven met de betovering van Element4 en geniet van onvergetelijke momenten.

Waarom kiezen voor Element4

Element4 bestaat sinds 2006 en heeft zich in die tijd erg goed ontwikkeld, met als resultaat haarden van hoge kwaliteit en vooruitstrevende technieken. Een Nederlands bedrijf met bekendheid in binnen en buitenland.

Bekijk en bestel de Element4 Sky Medium Roomdivider Bio Outdoor Kachelplaats

Bent u ervan overtuigd dat deze haard bij u en uw interieur passen? Twijfel dan niet langer en neem contact met ons op, om een Element4 haard in één van onze showrooms te bekijken of deze haard te bestellen. Mail of bel met kachelplaats, zodat wij u kunnen helpen en adviseren.

Merk

Energielabel

Brandstof

Bovenaansluiting

Kleur

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Opties:
  • Extra brede trims – 10 cm- compleet € 725
Achterwand:
  •  Zwart glazen binnenwanden € 489
Ontspiegeld glas:
  •  Ontspiegeld AR-glas € 2475

Documentatie

Lijntekening sky medium roomdivider bio.jpg

Productblad element4 sky medium roomdivider bio.pdf

Gebruikshandleiding Element4.pdf

Element4 installatiehandleiding bio ethanol.pdf

Element4 gebruikshandleiding 4 talig.pdf

Brochure element4 nl.pdf

Scroll naar boven