, , ,

Element4 Sky Small Roomdivider Bio Outdoor

 10.945,00

Op zoek naar de Element4 Sky Small Roomdivider Bio-ethanol Outdoorhaard? Bekijk het product online bij Kachelplaats en vraag een offerte aan!


Maak kennis met de adembenemende Element4 Sky Small Roomdivider Bio Outdoorhaard, het kleine broertje van de Element4 Large Bio. Deze compacte variant is een ware blikvanger. Ondanks zijn bescheiden formaat doet deze haard zeker niet onder voor zijn grotere tegenhanger. Met zijn indrukwekkende vlambeeld en compacte design past hij perfect in elke ruimte.

Wat deze haard extra speciaal maakt, is dat hij niet alleen beschikbaar is als gashaard, maar nu ook als bio-ethanolhaard. Hierdoor is hij ideaal voor woningen zonder gasaansluiting of voor diegenen die graag gasloos willen leven. Bovendien kunt u de haard aanpassen aan uw persoonlijke stijl, met de keuze tussen een standaard houtset of een elegante donkere houtset.

Op zoek naar andere formaten? Bekijk ook onze modellen: Sky Medium Roomdivider Bio Outdoor en Sky Large Roomdivider Bio Outdoor.

Laat de Element4 Sky Small Roomdivider Bio Outdoor haard de sfeer in uw buitenruimte verlichten en verwarmen, en geniet van onvergetelijke momenten in stijl.

Waarom kiezen voor Element4?

Element4, opgericht in 2006, heeft zich sindsdien sterk ontwikkeld. Dit heeft geresulteerd in haarden van hoogwaardige kwaliteit en geavanceerde technologieën. Als Nederlands bedrijf genieten we zowel nationale als internationale bekendheid.

Bekijk en bestel de Element4 Sky Small Roomdivider Bio bij Kachelplaats

Bent u ervan overtuigd dat deze haard perfect bij uw interieur past? Aarzel dan niet langer en neem contact met ons op. U kunt een Element4 haard in een van onze showrooms bekijken of deze direct bestellen. Stuur ons een e-mail of bel Kachelplaats, zodat wij u kunnen helpen en adviseren.

Merk

Energielabel

Brandstof

Bovenaansluiting

Kleur

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Opties:
  • Extra brede trims – 10 cm- compleet € 695
Achterwand:
  •  Zwart glazen binnenwanden € 389
Ontspiegeld glas:
  •  Ontspiegeld AR-glas € 2347

Documentatie

Lijntekening sky small roomdivider bio.jpg

Productblad element4 sky small roomdivider bio.pdf

Gebruikshandleiding Element4.pdf

Element4 installatiehandleiding bio ethanol.pdf

Element4 gebruikshandleiding 4 talig.pdf

Brochure element4 nl.pdf

Scroll naar boven