, , ,

Element4 Sky Small Front Bio Outdoor

 7.255,00

Bekijk de Element4 Sky Small Front Bio-ethanol Outdoorhaard met realistisch vuurbeeld. Vraag een offerte aan via kachelplaats.nl 


De adembenemende Element4 Sky Small Front Bio Outdoor haard is één van de nieuwste haarden die zijn toegevoegd aan het assortiment. De Sky Small Front Bio Outdoor is het kleine broertje van de Sky Large Front Bio Outdoor en mag dan wel compacter zijn, maar het is zonder twijfel een juweel op zichzelf. Ondanks zijn bescheiden formaat biedt deze haard een verbluffend hoog en levendig vlambeeld dat uw buitenruimte tot leven brengt. Wat deze haard nog specialer maakt, is dat hij niet alleen beschikbaar is als gashaard, maar nu ook als bio-ethanolhaard. Dit maakt hem de ideale keuze voor huizen zonder gasaansluiting en voor diegenen die graag een gasvrije levensstijl omarmen.

Alsof dat nog niet genoeg is, kunt u deze haard volledig aanpassen aan uw persoonlijke stijl, met de keuze tussen een standaard houtset of een elegante donkere houtset. Hierdoor wordt de Element4 Sky Small Front Bio Outdoor haard een naadloze aanvulling op elke buitenomgeving.

Wist u dat we ook andere formaten aanbieden? Bekijk de Sky Medium Front Bio Outdoor en Sky Large Front Bio Outdoor voor nog meer mogelijkheden om uw buitenruimte te transformeren.

Kies voor de Element4 Sky Small Front Bio Outdoor haard en laat uw buitenleven schitteren, ongeacht uw persoonlijke stijl. Creëer een betoverende sfeer en geniet van warme en gezellige momenten in uw eigen buitenparadijs.

Waarom kiezen voor Element4

Element4 bestaat sinds 2006 en heeft zich in die tijd erg goed ontwikkeld, met als resultaat haarden van hoge kwaliteit en vooruitstrevende technieken. Een Nederlands bedrijf met bekendheid in binnen en buitenland.

Bekijk en bestel de Element4 Sky Small Front Bio Kachelplaats

Bent u ervan overtuigd dat deze haard bij u en uw interieur passen? Twijfel dan niet langer en neem contact met ons op, om een Element4 haard in één van onze showrooms te bekijken of deze haard te bestellen. Mail of bel met kachelplaats, zodat wij u kunnen helpen en adviseren.

Merk

Energielabel

Brandstof

Bovenaansluiting

Kleur

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Opties:
  • Branderbed: (donkere) houtset of kiezels
  • Extra brede trims – 10 cm- compleet € 335
Achterwand:
  •  Zwart glazen binnenwanden € 995
Ontspiegeld glas:
  •  Ontspiegeld AR-glas € 894

Documentatie

Lijntekening sky small front bio.jpg

Productblad element4 sky small front bio.pdf

Element4 installatiehandleiding bio ethanol.pdf

Element4 gebruikshandleiding 4 talig.pdf

Brochure element4 nl.pdf

Scroll naar boven