, , ,

Element4 Sky Large Tunnel

 8.495,00

De Element4 Sky Large Tunnel Gashaard is leverbaar via Kachelplaats. Neem contact op voor de scherpste prijs.


Met de Sky Large Tunnel heeft Element4 nu ook een verticale gashaard in het assortiment. Met een hoogte van 160cm is Sky een grote haard die aanwezig zal zijn in ieder interieur. Door het gesloten verbrandingssysteem vindt de verbranding volledig onafhankelijk plaats van het vertrek waar de haard geplaatst is. Met een vermogen van 10kW kan een grotere ruimte prima verwarmd worden.

Sky Large Tunnel, een prachtige doorkijkhaard

Naast de standaard uitvoering met front vuurzicht kan de Sky ook geleverd als tunnel/doorkijkhaard. Hiermee kan u de haard zo plaatsen dat u meerdere vertrekken een schitterend vuur heeft. Of juist tussen de woonkamer en een half open keuken. Een hoge tunnelhaard maakt het mogelijk om twee ruimtes bij elkaar te trekken en met deze hoge haard heeft dit een bijzonder ruimtelijk effect.

De Sky Large Tunnel wordt compleet geleverd met afstandsbediening en elektronische ontsteking. Optioneel kan er gekozen worden voor een keramische houtset en een led gloeibed. Standaard wordt de aardgas versie geleverd, zonder meerprijs is het ook mogelijk om voor de propaan uitvoering te kiezen.

Sky Outdoor, de Sky o en de Sky T o

De Sky haard kan ook als buitenhaard gebruikt worden, hiermee kan de haard buiten onder een afdak als grote sfeerhaard dienen. Zowel de front als de tunnelhaard uitvoering is beschikbaar als Outdoor haard. Deze haarden hebben dezelfde opties als de gewone uitvoeringen.

Creëer sfeer met de Element4 Sky Large Tunnel via Kachelplaats

Wilt u uw woonkamer veranderen met de Element4 Sky Large Tunnel? Aarzel niet en neem vandaag nog contact op met Kachelplaats! Laat deze unieke kans niet aan u voorbijgaan. Onze experts staan klaar om u te helpen bij het realiseren van de perfecte sfeer in uw huis. Bel nu of stuur ons een bericht en ontdek hoe deze prachtige haard uw interieur op een unieke manier kan veranderen!

Merk

CV aansluiting

Energielabel

Brandstof

,

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rendement

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Inclusief:
  • RealFlame burner
  • Houtset
Optioneel:
  • Led gloeibed, bedienbaar met afstandsbediening of app € 475
  • Zwart glazen binnenwanden € 995
  • AR (Anti-Reflective) glas € 2673
  • Extra brede trims – 10 cm – compleet € 815
  • Outdoor € 500
Accessoires:
  • ProControl € 295

Documentatie

Lijntekening gashaard sky t.pdf

Energielabel element4 sky large tunnel.pdf

Installatiehandleiding gashaard sky serie.pdf

Element4 gebruikshandleiding 4 talig.pdf

Brochure element4 nl.pdf

Scroll naar boven