, ,

Morsø 8643

 3.950,00

De Morso 8643 houtkachel is leverbaar via Kachelplaats. Neem contact op voor de scherpste prijs.


De Morso 8643 is een elegante houtkachel met een praktisch houtvak onder de vuurruimte, wat niet alleen een slanke uitstraling geeft, maar ook het gebruik gemakkelijk maakt. Deze kachel is vervaardigd uit hoogwaardig gietijzer, wat garant staat voor vele jaren probleemloos stoken en een comfortabele, gelijkmatige warmteafgifte.

Gebruiksgemak

Dit model is een perfect voorbeeld van een ontwerp waarbij vorm en functie op unieke wijze samenkomen. Het biedt praktisch gebruiksgemak met doordachte details, en de vuurintensiteit is eenvoudig en nauwkeurig regelbaar dankzij een fraai weggewerkte greep.

Gietijzer

Enkele belangrijke voordelen van gietijzer zijn de thermische stabiliteit bij wisselende temperaturen, de weerstand tegen doorverbranden, en de uitstekende warmteverspreiding. Morso biedt 10 jaar garantie op gietfouten en andere productiefouten, volgens hun garantievoorwaarden.
Kortom, de Morso 8643 houtkachel combineert elegantie en duurzaamheid, en is een uitstekende keuze voor uw stookbehoeften.

De Morsø 8643 bij u thuis

Als de Morsø 8643 houthaard uw interesse heeft gewekt, aarzel dan niet om contact op te nemen met Kachelplaats. Dit model past zeker bij uw interieur en brengt een unieke uitstraling met zich mee. Voor een vrijblijvende offerte of eventuele vragen, kunt u ons bereiken via telefoonnummer 038 760 0626. Wij verheugen ons erop om de Morsø 8643 bij u thuis te mogen realiseren.

Merk

CV aansluiting

Energielabel

Brandstof

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rendement

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Documentatie

Energielabel morso 8643.pdf

Morso 8643 lijntekening.png

Morso houtkachel brochure 2023.pdf

Scroll naar boven