, , ,

E-Fire Hamar wandkast

 2.895,00

Ontdek de E-Fire wandkast met ingebouwde Dimplex Cassette 600 Opti-Myst haard. Vraag nu een offerte aan.


De E-Fire Hamar wandkast heeft niet alleen een warme en industriële uitstraling. De wandkast is gemaakt van stoere materialen als eikenhout en staal. Dankzij het praktische formaat van de E-Fire Hamar en de vele opbergmogelijkheden voor leuke accessoires, is deze kast bij uitstek geschikt voor elke ruimte en interieur.

Geen gedoe met in elkaar zetten, de E-Fire Hamar wandkast wordt kant-en-klaar geleverd. Zo kan er direct genoten worden van de E-Fire Hamar wandkast en de bijbehorende Dimplex Cassette 600 Opti-Myst elektrische haard.

Dimplex Cassette 600 Opti-Myst

De E-Fire Hamar wordt standaard geleverd met de Dimplex Cassette 600 Opti-Myst. Deze elektrische haard is uitgevoerd met het 3-dimensionale Opti-Myst vuurbeeld. Het Opti-Myst vuurbeeld maakt een einde aan het ’platte vuurbeeld’ in elektrische haarden. Nog nooit brandde elektrisch vuur zo realistisch. Op een vol reservoir brandt de haard 8-10 uur. De vrijkomende ultradunne waterdamp draagt ook nog eens bij aan de vochthuishouding in huis.

*Het advies is om de watervernevelaars (tranducers), afhankelijk van het gebruik, tenminste eenmaal per jaar te vervangen.

Levertijd

De levertijd van de E-Fire Hamar wandkast is 3 á 5 weken.

Maatwerk

Desgewenst is het mogelijk om de E-Fire Hamar wandkast op maat te laten maken, te voorzien van een andere kleur of het eikenhout in een ander materiaal te krijgen. Voor alle mogelijkheden neem contact op via 038-760 0626 of mail naar info@kachelplaats.nl.

Merk

CV aansluiting

Brandstof

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Type

Vuurzicht

Opties

Documentatie

Lijntekening e fire hamar wandkast.pdf

Scroll naar boven