, , ,

Element4 Elite Junior E

 1.999,00

De Element4 Elite Junior E elektrische haard is leverbaar via Kachelplaats. Neem contact op voor de beste prijs.


De Elite Junior E van Element4 is een elektrische haard met een stijlvol design. De haard beschikt over een zeer realistisch vlambeeld dat bijna niet van een echt houtvuur te onderscheiden is!

Ontspiegeld glas

De Elite Junior E beschikt net zoals de andere elektrische haarden van Element4 over ontspiegeld glas. Hierdoor is het glas bijna niet zichtbaar en heeft u geen last van lichtval die een hinderlijke spiegeling kan geven. U krijgt standaard een afstandsbediening bijgeleverd en u kunt de gratis app downloaden, zodat u de haard gemakkelijk vanaf de bank kunt bedienen!

Nieuw: een gladde achterwand. Sinds kort zijn de achterwanden met stippen vervangen door een gladde achterwand, wat zorgt voor een nog betere elektrische haardervaring.

Elite Junior E elektrische haard bij Kachelplaats

Als u op zoek bent naar een elektrische haard die zowel stijlvol als sfeervol is, met een zeer realistisch vlambeeld en gebruiksgemak, dan is de Elite Junior E elektrische haard de juiste keuze voor u. Deze haard past perfect in bijna ieder interieur en voegt een vleugje elegantie toe. U kunt online een offerte aanvragen, contact met ons opnemen via onze website of ons bellen voor meer informatie. Breng de gezelligheid en warmte van deze haard in uw huis en creëer de perfecte ambiance.

Merk

Brandstof

Kleur

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Documentatie

Lijntekening elite junior e.pdf

Installatiehandleiding elite junior e nl.pdf

Element4 gebruikshandleiding 4 talig.pdf

Brochure element4 nl.pdf

Scroll naar boven