, ,

Element4 Bidore 240 e hoek

 6.064,00

De Element4 Bidore 240 e elektrische haard binnenkort bij u thuis? Neem contact op voor de scherpste prijs bij Kachelplaats.


De Element4 Bidore 240 e is de breedste elektrische hoekhaard in het assortiment van Element4. De ruit meet 2,4 meter. Dit maakt de Bidore 240 e een ware blikvanger. Door het prachtige vuur is deze elektrische haard een reëel alternatief voor een gashaard.

Combineer de eenvoud van installatie, het bedieningsgemak en gebruikskosten: een elektrische haard van het niveau van Element4 is een prachtig alternatief. Helemaal als een gas- of houthaard op deze locatie niet mogelijk is. Bijvoorbeeld door het ontbreken van een gasaansluiting of het niet kunnen realiseren van een rookkanaal.

De Bidore 240 e is standaard al zeer compleet. Zo vindt de bediening plaats via een app. Verder wordt de haard uitgevoerd met ontspiegeld glas. Dit zorgt voor een onbelemmerd zicht op het haardvuur. De verlichting is uitgevoerd in LEDs en volledig dimbaar.

Het verwarmingselement kan naar wens in of uitgeschakeld worden. Deze is compleet voorzien van een thermostaat en kan tot 2kW bijverwarmen. Wellicht niet voldoende als hoofdverwarming maar het verhoogt wel de sfeer van het elektrische haardvuur.

Merk

CV aansluiting

Brandstof

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Hoek:
  • Rechts
  • Links

Documentatie

Lijntekening elektrische haard 240e hoek.pdf

Brochure element4 nl.pdf

Scroll naar boven