, , , ,

Dru Virtuo 180 Evolve

 6.894,00

Via kachelplaats is de Dru Virtuo 180 Evolve te bestellen. Neem contact met ons op voor de beste prijs.


De Dru Virtuo 180 Evolve is de grootste haard in de Dru Virtuo serie en een ware blikvanger voor uw woning. Met zijn indrukwekkende vuurbeeld, geïnspireerd op echt houtvuur, is deze haard een unieke toevoeging aan elke ruimte.

Ontdek de Dru Virtuo

De Dru Virtuo 180 Evolve is uitgerust met een gloeibed met LED-verlichting, natuurgetrouwe houtstammen en een vuurbeeld dat gebruikmaakt van opnames van een echt houtvuur. De haard is tevens voorzien van een geluids- en warmtemodule, waarmee u het knisperende geluid van een haardvuur kunt activeren en kunt genieten van een aangename warmte.

Als de afmetingen van deze haard niet passen bij uw omgeving, is de Dru Virtuo 180 Evolve ook verkrijgbaar in kleinere varianten en in zowel een front- als driezijdig model. Dankzij de eenvoudige installatie, waarbij de haard alleen hoeft te worden aangesloten op de elektriciteit, kunt u snel genieten van de warmte en sfeer die deze haard biedt.

Realiseer uw ideale haard met Kachelplaats

Bij Kachelplaats bieden wij niet alleen de haarden zelf aan, maar ook de mogelijkheid om de haard bij u thuis in te bouwen. Stelt u zich eens voor: heerlijk genietend van een verwarmend vuurbeeld, waardoor de avonden nog gezelliger en aangenamer worden. Neem vandaag nog contact met ons op, zodat wij u verder kunnen helpen met het realiseren van uw droomhaard.

Merk

CV aansluiting

Kleur

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Inclusief houtset (bruin), Eco Glow (LED gloeibed), afstandsbediening
Uitvoering:
  • Virtuo 100 Evolve
  • Virtuo 100 Evolve, CV-glas € 326
  • Interieur rib cast

Documentatie

Lijntekening dru virtuo 180 evolve.pdf

Brochure Dru Virtuo haarden.pdf

Scroll naar boven