, , , ,

Dru Virtuo 180/3 Evolve

 6.994,00

Via kachelplaats is de Dru Virtuo 180/3 Evolve te bestellen. Neem contact met ons op voor de beste prijs.


Als u op zoek bent naar de gezelligheid en warmte van een houthaard, maar het gemak en de veelzijdigheid van een elektrische haard wilt ervaren, dan is de Dru Virtuo 180/3 Evolve de perfecte keuze voor u. Met deze innovatieve haard haalt u het beste van twee werelden in huis.

Alle voordelen van een elektrische haard

De Dru Virtuo 180/3 Evolve biedt alle voordelen van een elektrische haard. U heeft geen afvoer nodig, waardoor u de haard gemakkelijk kunt plaatsen op plekken waar traditionele houthaarden niet mogelijk zijn. Bovendien is er geen gedoe met het toevoegen van nieuwe houtblokken; een stopcontact is alles wat u nodig heeft om te genieten van de sfeer van een knisperend haardvuur.

Het vuurbeeld en geluid van een houthaard

Wat de Dru Virtuo 180/3 Evolve echt uniek maakt, is dat het vuurbeeld en geluid van een houthaard worden nagebootst. De natuurgetrouwe stammenset en het meerkleurige gloeibed zorgen voor een realistische en sfeervolle gezelligheid in uw ruimte. Zelfs de houtblokken lijken echt, met dezelfde kleur en structuur van brandend hout.

Verwarmende functie en eenvoudige bediening

Naast de sfeer van een haardvuur kunt u ook genieten van warmte dankzij het optionele verwarmingselement van 1 of 2 kW. De haard is eenvoudig te bedienen via een afstandsbediening of zelfs via een handige app, waardoor u altijd volledige controle heeft over de temperatuur en het vuurbeeld.

Veelzijdigheid in design en installatie

De Dru Virtuo is verkrijgbaar in verschillende groottes en in front of driezijdig model. Hierdoor kunt u de haard perfect afstemmen op uw persoonlijke voorkeuren en de stijl van uw interieur. De mogelijkheden voor inbouw zijn eindeloos, waardoor u de haard perfect kunt laten aansluiten op uw woning.

Kortom, met de Dru Virtuo 180/3 Evolve haalt u niet alleen een prachtige haard in huis, maar ook een stukje gemak en comfort. Ervaar de gezelligheid van deze elektrische haard zonder gedoe, en geniet van de warmte en sfeer die deze innovatieve haard te bieden heeft.

Neem vandaag nog contact op met Kachelplaats en geniet binnenkort van uw eigen Dru Virtuo 180/3 Evolve

Waar wacht u nog op? Laat ons u helpen om uw droom van een gezellige en sfeervolle haard werkelijkheid te maken. Neem vandaag nog contact op met het team van Kachelplaats en ontdek de mogelijkheden van de Dru Virtuo 180/3 Evolve. Of het nu gaat om advies, verkoop of installatie, wij staan voor u klaar om u te helpen bij elke stap van het proces.

Wacht niet langer en bel ons nu op 038 – 760 06 26 of stuur een e-mail naar info@kachelplaats.nl om een afspraak te maken. Laat ons samen uw huis verwarmen met een uitnodigende omgeving waar u kunt ontspannen en genieten van de gezelligheid van een prachtige haard uit de Virtuo-serie van Dru.

Merk

CV aansluiting

Kleur

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Inclusief houtset (bruin), Eco Glow (LED gloeibed), afstandsbediening
Uitvoering:
  • Virtuo 180/3 Evolve, interieur rib cast
Opties:
  • Clear view glas € 395

Documentatie

Lijntekening dru virtuo 180 3 evolve.pdf

Brochure Dru Virtuo haarden.pdf

Scroll naar boven