, ,

Gazco Sheraton 5 elektrisch

 2.239,00

De Gazco Sheraton 5 elektrische haard is leverbaar via Kachelplaats. Neem contact op voor de scherpste prijs.


De elektrische haard Gazco Sheraton 5 is een elegante haard in een traditioneel gietijzeren uiterlijk. Het is gemaakt met het Chromalight® systeem van Gazco met een aantal effecten voor op het branderbed die op verschillende manieren kunnen worden gecombineerd.

Vlameffecten

Met het prachtige LED vlammenspel heeft u de keuze uit twee opvallende kleuren, traditioneel amber of opmerkelijk blauw zodat u de perfecte stemming voor elke gelegenheid kunt creëren. Elk vlambeeld kan wat betreft de helderheid op twee verschillende standen worden ingesteld. Het vlambeeld kan ook worden bediend zonder dat er gebruik wordt gemaakt van de 2 kW verwarming, zodat u ook van uw haard kunt genieten tijdens de warmere zomermaanden.

Chromalight®

De Radiance voor wandmontage bevat Gazco’s state-of-the-art Chromalight® LED achtergrondverlichting (backlight). Het 12 kleuren chromatherapy verlichting systeem biedt een geleidelijke verandering van het kleurenspectrum aan.

Ontdek de Gazco Sheraton 5 bij Kachelplaats

Ontdek bij Kachelplaats de elegante warmte van de Gazco Sheraton 5 elektrische haard. Breng de ideale sfeer in uw huis tot leven. Voor meer informatie en de beschikbaarheid van deze haard kunt u contact opnemen met ons team.

Merk

CV aansluiting

Brandstof

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

,

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Inclusief afstandsbediening en diverse materialen voor op branderbed

Documentatie

Lijntekening gazco sheraton 5 elektrisch.png

Installatie instructies gazco stockton elektrisch.pdf

Gazco elektrische haarden en kachels.pdf

Scroll naar boven