, ,

Dimplex Opti-V Vista 130 I

De Dimplex Opti-V Vista 130 I elektrische haard is leverbaar via Kachelplaats. Neem contact op voor de scherpste prijs.


*Let op! De afbeeldingen zijn van de driezijdige versie, afbeeldingen van de front-versie volgen nog.

Stelt u zich voor dat u de gezelligheid van een knisperend haardvuur in huis kunt halen, zelfs als het buiten warm is. Met de Opti-V technologie wordt dit werkelijkheid. Deze innovatieve technologie combineert HD TV en LED-technologie om een verbluffend realistische vlamillusie te creëren. U zult versteld staan van de flikkerende vlammen die dansen over gloeiende houtblokken, compleet met het knetterende geluid van vonken, maar zonder daadwerkelijke verbranding. Met behulp van hoogwaardige videoprojectie en slim geplaatste spiegels creëren we een levensechte en betoverende vuurervaring. Bekijk de driezijdige variant hier. Op zoek naar de afmetingen? De inbouwdiepte is minder dan 40cm, de breedte is 140cm en de haard heeft een hoogte van 40cm. 

Warmte en sfeer

Of het nu midden in de zomer is of een regenachtige herfstdag, met Opti-V kunt u de warmte en sfeer ervaren, ongeacht de temperatuur buiten. U kunt namelijk het prachtige vlameffect apart van de verwarmingsfunctie bedienen. Het resultaat is een heerlijk knusse sfeer wanneer u dat wilt.

Opvallende gezelligheid

Opti-V biedt verschillende stijlvolle haardontwerpen die een beetje iconische charme aan elke ruimte toevoegen. Of u nu een gezellige hoek wilt creëren of een opvallend element in uw interieur wilt plaatsen, Opti-V heeft voor elk wat wils.

Waarom zou u kiezen voor Opti-V

Laat u verbazen door het ongelooflijk realistische vlameffect dat u moet zien om te geloven! Geniet van de sfeer van een vlam, ongeacht de warmte, door het vlameffect los van de verwarming te bedienen. Met slechts één druk op de knop creëert u direct een gezellige sfeer, waardoor u in een mum van tijd een knusse sfeer creëert.

Nu de Dimplex Opti-V Vista 130 I bestellen bij Kachelplaats

Wilt u de stijlvolle Opti-V Vista 130 I (front) elektrische haard van ons merk Dimplex bestellen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie. Bel gerust naar 038 760 06 26. U kunt de haarden van Dimplex ook bekijken in onze showroom in Kampen. Maak vandaag nog een afspraak voor een bezoek aan onze showroom. Geniet u straks van de Dimplex Vista 130 I elektrische haard bij u thuis?

Merk

Brandstof

Kleur

Type

Vuurzicht

Opties

Documentatie

Lijntekening vista 130 I.PDF

Productblad dimplex opti v vista 130 i iii.pdf

Installatie en gebruiksaanwijzing dimplex opti v vista en de fr nl.pdf

Prijslijst Dimplex 2023 2024.pdf

Scroll naar boven