Dimplex Nissum Surround L

 211,00


PRODUCTEN UIT HET DIMPLEX ASSORTIMENT ZIJN UITSLUITEND BIJ HAVÉ VERWARMING IN LUNTEREN TE BEZICHTIGEN. NEEM CONTACT OP VOOR HET ACTUELE AANBOD.

De Dimplex Nissum Landscape is de extra brede uitvoering van de bij populaire Nissum. Het vuur is 15cm breder wat direct voor meer sfeer zorgt!

De Nissum is populair door de eenvoud in plaatsing en gebruik. Door te kiezen voor een hangende haard kost deze sfeermaker erg weinig ruimte. De Opti-myst Slimline techniek zorgt voor een haard die alleen water nodig heeft om vele uren te branden. Het waterreservoir is eenvoudig te verwijderen door de houtset op te tillen. Zo is het bijvullen ook gemakkelijker geworden. De Opti-myst techniek staat garant voor een levendig en sfeervol “houtvuur”, compleet met rook!

De Nissum Landscape is alleen in hoogglas zwart leverbaar. Mocht u een andere kleur wensen, kijk dan eens naar de standaarduitvoering van de Nissum. Wel heeft de Landscape ook de extra verwarmingsmogelijkheid. De kachel kan een beperkte warmte afgeven, zodat naast de sfeer ook de warmte van een houtvuur wordt neergezet door de Dimplex Nissum.

De Nissum Landscape is uitgevoerd met een verwarmingselement. Naar wens kan deze 1 of 2 kW bijverwarmen. Voor de Opti-myst techniek wordt gebruik gemaakt van halogeen verlichting. De haard wordt standaard compleet met afstandsbediening geleverd.

Merk

CV aansluiting

Brandstof

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

,

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

De getoonde prijs is voor de lijst. Voor een complete set kunt u de Engine bijbestellen.

Frame
  • Engine Optimyst € 1.319

Documentatie

Lijntekening dimplex nissum l.pdf

Scroll naar top