, , ,

Dik Geurts Vidar Triple Small, Floating Plateau

 4.897,00

Via kachelplaats is de Dik Geurts Vidar Triple Small, Floating Plateau te bestellen. Neem contact met ons op voor de beste prijs.


De Vidar Triple Floating Plateau is een prachtige vrijstaande houthaard met een uniek opbergvak voor hout, van het merk Dik Geurts. Voorheen was dit model alleen verkrijgbaar in één formaat, nu is dit model verkrijgbaar in drie formaten: Small, Medium en Large. Zo is dit model geschikt voor iedere woning. Tevens is dit model ook als hangende haard verkrijgbaar.

Strak design, hoog rendement

De Dik Geurts Vidar Triple Floating Plateau heeft een strak en stoer design met aan drie zijden ruiten. Hierdoor heeft u vanuit alle hoeken zicht op het vuur. Naast een ruim vuurzicht geven deze ruiten ook een onzichtbaar technisch voordeel, ze zijn voorzien van IR – infrarood – zijruiten. Dit zorgt ervoor dat de warmte wordt gereflecteerd, voor een extra hoog rendement. Met de luchtschuif met drie standen regelt u eenvoudig de vlamintensiteit.

De vrijstaande houtkachel, Dik Geurts Vidar Triple, Floating Plateau

De vrijstaande uitvoering heeft een stijlvol houtvak aan de onderzijde. Dit model staat in de woonkamer en kan op ieder gewenste plaats neergezet worden. De aansluiting van het rookkanaal verloopt via de bovenzijde.

Ook verkrijgbaar als hangende haard

De hangende haard van de Dik Geurts Vidar Triple Small neemt minder ruimte in, deze hangt vrij van de vloer aan de muur.

Geschikt voor goed geïsoleerde woningen

De Vidar Triple houtkachels hebben de mogelijkheid om de haard aan te sluiten op een externe luchttoevoer. Dit zorgt ervoor dat de zuurstof niet uit de ruimte, maar grotendeels van buiten wordt aangevoerd. Heeft u een kierdichte of passieve woning? Dan is de RS (Room Sealed) uitvoering de beste oplossing. Hierbij wordt de zuurstof volledig van buiten aangevoerd. In veel gevallen kan dit eenvoudig via de kruipruimte.

Ontdek de veelzijdigheid van Dik Geurts bij Kachelplaats

Ontdek de veelzijdigheid van de Dik Geurts Vidar Triple! Met zijn strakke design, diverse formaten en mogelijkheid om als hangende haard te installeren, past deze perfect in ieder huis. Kies voor comfort en warmte met de Vidar Triple Floating Plateau, verkrijgbaar via Kachelplaats.

Merk

CV aansluiting

Energielabel

Brandstof

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rendement

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Documentatie

Energylabel dik geurts vidar triple small, store.pdf

Lijntekening dik geurts vidar triple small store.pdf

Prestatieverklaring vidar triple small wall.pdf

Brochure Dik Geurts Vidar Triple houtkachels.pdf

Gebruikershandleiding dik geurts nl houtkachels.pdf

Scroll naar boven