Dik Geurts Vidar Triple

Maak kennis met de Vidar Triple houtkachels van Dik Geurts. Dankzij zijn strakke, eigentijdse design én geweldige stookprestaties is het gebruik van de Vidar Triple een ware sensatie. Of u nu op zoek bent naar een vrijstaande of hangende houtkachel, de populaire Vidar Triple past perfect in elk interieur en iedere woonruimte. Bestel nu uw Dik Geurts houtkachel bij Kachelplaats.

Toont alle 11 resultaten

Optimaal rendement

De Vidar Triple dankt zijn naam aan het driezijdige vuurzicht, waardoor u vanuit elke hoek van de kamer van het vlammenspel kan genieten. Met een vermogen van 4 tot 10 kW en een rendement van maar liefst 75-79 procent zijn deze houtkachels van Dik Geurts een krachtige bron van warmte die zelfs de grootste woonruimtes verwarmt. Het geheim van zijn efficiëntie ligt in het gebruik van speciaal warmte reflecterend infrarood glas in de zijruiten, waardoor de warmte langer behouden wordt en u heerlijk relaxed een avondje kan stoken.

Efficiënte verbranding met een Vidar Triple houtkachel

Het uitstekende rendement van de Dik Geurts haarden is niet alleen te danken aan geavanceerde technologie, maar ook aan het gebruik van kwalitatief goede materialen. Om optimale isolatie te garanderen, zijn de haarden en kachels voorzien van een solide stookbodem en bekleed met warmtevast materiaal. Deze zorgvuldige constructie handhaaft een hoge temperatuur in de verbrandingskamer, wat resulteert in een efficiënte en volledige verbranding.

De Vidar Triple staat daarnaast ook bekend om zijn efficiënte verbranding. Onze modellen voldoen aan strenge kwaliteitseisen en certificeringen, waardoor ze voor lopen op andere houtgestookte haarden. Zelfs zonder expertise in hout stoken kunt u met onze kachels dankzij hun gebruiksgemak moeiteloos een prachtig en warm vuur maken.

Drie designs in drie formaten

De houtkachel is beschikbaar in 3 soorten formaten: small, medium en large. Daarvan zijn er drie verschillende uitvoeringen: een vrijstaand model met houtvak (de Vidar Triple Store), een hangende variant (de Vidar Triple Wall) en een model met een stalen plateau onder de houtkachel: de Vidar Triple Floating Plateau. De Dik Geurts Vidar Triple Store en Floating Plateau bieden u alle ruimte om uw houtblokken onder de kachel op te kunnen bergen. Dit is niet alleen een praktische optie, maar ook nog erg sfeervol. De houtblokken geven een industriële look aan uw woonruimte en u heeft bij het stoken altijd houtblokken bij de hand.

Naast het staande model is de Vidar Triple ook verkrijgbaar als hangende variant, bekend als de Vidar Triple Wall. Beide modellen delen dezelfde uitmuntende eigenschappen die deze houtkachel tot een onmisbaar element in huis maken. Met de Vidar Triple haal je niet alleen warmte in huis, maar ook een stukje tijdloze elegantie.

Thuis genieten van de Dik Geurts Vidar Triple?

Wilt u binnenkort ook thuis genieten van een aangenaam houtvuur en het moderne design van de Vidar Triple houtkachel? Vraag dan een offerte aan voor het model dat bij u past. Wilt u een persoonlijk advies over welke houtkachel het beste bij uw woning en woonwensen past? Neem dan contact met ons op of plan een afspraak voor een bezoek aan onze showroom.

Scroll naar boven