, , ,

Dik Geurts Instyle 800

 3.155,00

De Dik Geurts Instyle 550 houtkachel is leverbaar via Kachelplaats. Neem contact op voor de scherpste prijs.


De Dik Geurts Instyle 800 is een compacte inzethaard ter vervanging van een open haard op hout of gas. Deze inzethaard kan eenvoudig in de bestaande situatie geplaatst worden. De gehele Instyle serie heeft de keuze uit verschillende soorten afneembare kaders zodat u de haard exact naar uw wens kunt aanpassen.Er zijn verschillende kader beschikbaar. Zo is er altijd een uitvoering te vinden die past bij uw situatie en wensen. Past de haard niet precies in de opening van uw oude open haard? Dan kunnen wij een maatwerk kader leveren, voor een naadloze afwerking zonder al te veel sloopwerk.

Modern design en slimme technieken

Dik Geurts houthaarden staan bekend om hun robuuste, moderne design, kwaliteit en hoge rendement. Dit komt door slimme technieken, zoals een dichte stookbodem en vermiculite binnenplaten in de verbrandingskamers, die de warmte langer vasthouden. Hierdoor voldoen Dik Geurts haarden aan de strenge eisen van het EcoDesign 2022 keurmerk . Zo kunt u verantwoord stoken, met eenvoudige bediening dankzij de handige luchtschuif voor het regelen van de luchttoevoer en warmteafgifte.

Ontdek de mogelijkheden van de Instyle 800 bij Kachelplaats

Ontdek de Dik Geurts inzet houthaard bij ons in de showroom. Onze adviseurs geven u graag een persoonlijk en deskundig advies, voor het renoveren van uw open haard of het inbouwen van de Dik Geurts Instyle 800 in een nieuwe situatie. Heeft u nog vragen of wilt u graag een offerte? Neem dan contact met ons op.

Merk

CV aansluiting

Energielabel

Brandstof

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rendement

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Kader
  • Slim Line 20mm € 255
  • Classic Line 4S, 40mm € 300
  • Modern Line 40mm € 300
  • Inbouwkader 4S-3mm € 300
  • Maatwerk massieve kaders, breedte 20 – 100mm € 627
Accessoires
  • External airkit (buitenlucht aansluiting) Ø 80mm € 138
  • Linerkit Pro € 77

Documentatie

Energylabel instyle 800 ea.pdf

Lijntekening dik geurts instyle 800 ea.pdf

Installatiehandleiding dik geurts nl instyle 800.pdf

Brochure dik geurts houthaarden en kachels 2022 2023.pdf

Scroll naar boven