, , , ,

Bellfires Corner Bell Large

 5.516,00

De Bellfires Corner Bell Large 3 is nieuw telg binnen de bekende Bellfires gashaarden. Met een ruit die 122 centimeter breed is heeft u indrukwekkende haard in de woonkamer staan, u kunt optimaal genieten van een prachtig vuurbeeld.


Zoals u van een haard van Bellfires gewend bent is een keuze voor de Bellfires Corner Bell Large 3 gashaard een keuze voor kwaliteit. Dit model is daarnaast echter ook een opvallende verschijning die een welkome aanvulling op uw bestaande interieur vormt. Deze stijlvolle inbouwhaard is op het gebied van vormgeving namelijk afwijkend door de mogelijkheid om een linkse of rechtse hoek in de kachel te integreren. Dit zorgt voor een mooi effect en een nog beter zicht op de vlammen, naast de ruim 120 centimeter breede voorruit. Voor de branderdecoratie heeft u de keuze uit houtstammen, grijze of witte kiezels. Geniet van het zeer realistische vlammenspel door de grote ruiten en de uitermate schone verbranding. Ook heeft u bij de Bellfires Corner Bell Large 3 de keuze uit een vlakke wand of een lamellen interieur.

De Corner Bell Large 3 in gebruik

De Bellfires Corner Bell Large 3 is volledig gecertificeerd en bovendien levert de haard een prima vermogen dat kan oplopen tot 8 kW. De gashaard kan gebruik maken van aardgas, butaan en propaan. Wanneer u kiest voor aardgas kan het rendement van de kachel oplopen tot boven de 80%. De haard wordt geleverd met een afstandsbediening waarmee u eenvoudig het vlammenbeeld kunt reguleren. De haard is eenvoudig te installeren en wanneer u kiest voor de Bellfires Corner Bell Large 3, kiest u voor jarenlang plezier van deze kwalitatief hoogwaardige haard.

Merk

CV aansluiting

Energielabel

Brandstof

,

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Standaard inclusief Hidden Door, Line Fire, lamellen of stalen vlakke wanden, branderdecoratie en afstandsbediening
Opties:
  • Hidden Door+ 10 cm € 271
  • Zwart keramische spiegelwand (achterwand + 1 zijpaneel) € 598
  • Convectiekast € 156
  • Verlengde stelpoten (4) inclusief adapterset € 147
  • Wifi-Module + afstandsbediening € 227
  • Wifi-Module (excl. afstandsbediening) € 153

Documentatie

Energielabel corner bell large 3 g25 75.pdf

Maattekening corner bell l 3 r.pdf

Barbasbellfires box gas product overview.pdf

Barbasbellfires box gas brochure.pdf

Brochure Barbas productinnovaties 2022.pdf

Scroll naar boven