, , , ,

Bellfires Corner Bell Topsham

 4.625,00


De nieuwe Bellfires Corner Bell Topsham 3 geeft nieuwe mogelijkheden voor het gebruik van een inbouwgashaard. Deze hoekhaard heeft een bijzonder goed vuurzicht door de hoge ruit. Hierdoor kan u vanuit vele hoeken genieten van een prachtig vlammenspel. De haard is uitgerust met de nieuwste generatie branders van Bellfires. Zo heeft u de keuze uit een Line Fire of een Centre Fire. Daarnaast is voor de model ook de Premium Fire leverbaar. Kom langs in onze showroom en we demonstreren u graag de verschillen tussen de branders.

De Corner Bell Topsham kan naar eigen wens samengesteld worden. Allereerst is er de keuze voor wel of geen inbouwkader. Vervolgens kiest u de gewenste brander. Daarna volgt de branderdecoratie naar wens: keramische houtstammen, witte- of grijze kiezels. Tenslotte is er de achterwand. Hierbij is de keuze uit de standaard zwarte lamellen of een stalen vlakke wand. De luxe optie, met het mooiste vuurbeeld, is de zwart keramische achterwand. Deze zorgt voor nog levendigere vlammenspel.

Merk

CV aansluiting

Energielabel

Brandstof

,

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Standaard inclusief Hidden Door, Line Fire of Centre Fire, gepolijst glas, lamellen of stalen vlakke wanden, branderdecoratie en afstandsbediening 
Opties :
  • Hidden Door+ 10 cm. € 252
  • Premium Fire, inclusief sfeerverlichting € 289
  • Zwart keramische spiegelwand (achterwand + 1 zijpaneel) € 558
  • Convectiekast € 152
  • Verlengde stelpoten (4) inclusief adapterset € 143
  • Wifi-Module + afstandsbediening € 221
  • Wifi-Module + puck (excl. afstandsbediening) € 149

Documentatie

Maattekening corner bell topsham 3 l.pdf

Scroll naar boven