, , ,

Barbas Box 20 80

 3.699,00

De Barbas Box 20 80 vrijstaande houthaard is leverbaar via Kachelplaats. Neem contact met ons op voor de beste prijs.


De BOX-houtkachel is het nieuwe Design concept van Barbas. Een ruim aanbod van houtkachels met een strak ontwerp in verschillende maten. De overeenkomst is dat alle modellen opvallen met het minimalistische ontwerp en de doordachte details. De BOX 20 80 is het grootste model uit deze serie met een breedte van ruim 75cm en een hoogte van 105cm.

Ervaar moderne elegantie met de Barbas Box 20 80

Naast een modern uiterlijk, waardoor de BOX in bijna iedere inrichting op zijn plaats is, is ook de techniek van de houtkachel modern. Zo is de kachel voorzien van een externe luchttoevoer. Hierdoor kan de kachel zijn verbrandingslucht bijvoorbeeld uit de kruipruimte of direct van buiten halen. Verder is het binnenwerk van de kachel uitgevoerd in beton keramiek. Hierdoor wordt het rendement verbeterd en gaat het binnenwerk langer mee.

De BOX 20 80 kan tegen meerprijs met een enkelwandig rookkanaal van 1,95 meter geleverd worden. Dit kanaal is in de kleur van de kachel, en sluit dus naadloos aan op het ontwerp. Daarnaast kunnen ook extra elementen in kleur meegeleverd worden. Hetzelfde geldt voor de houtopslagbox. Deze is optioneel en vormt een strak geheel met de houtkachel zelf.

Bestel nu de Barbas Box 20 80 bij Kachelplaats

Wilt u de Barbas Box 20 80 bestellen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie. Bel gerust naar 038 760 0626. Maak vandaag nog een afspraak voor een bezoek aan onze showroom. Geniet u straks van de Barbas Box 20 80 bij u thuis?

Merk

CV aansluiting

Energielabel

Brandstof

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Standaard met Stalen deur, vermiculiet of betonkeramiek interieur en verbrandingsluchttoevoer via voorzijde
Accessoires
  • Houtopslagmodule € 785
  • Glazen deur € 291
Verbrandingsluchttoevoer
  • Via achterzijde € 57
  • Via onderzijde € 20

Documentatie

Mt box 20 80.pdf

Energielabel barbas box 20 80.pdf

Productoverzicht barbas box.jpg

Brochure barbas box.pdf

Scroll naar boven