, ,

Wanders Orion Traditional 26″

 2.721,00

De Wanders Orion Traditional 26″ elektrische haard is leverbaar via Kachelplaats. Neem contact op voor de scherpste prijs.


Ontdek de betoverende warmte en sfeer van de Wanders Orion Traditional elektrische inzethaard, verkrijgbaar in drie formaten, namelijk de 26″, 30″ en 36″. Deze haard biedt u de perfecte combinatie van traditionele charme en moderne technologie.

Verwondering door het vlammenspel

Laat u verwonderen door het ongelooflijk realistische vlammenspel dat deze elektrische inzethaard te bieden heeft. Geniet van de gezellige gloed en de dansende vlammen, zonder in te leveren op het gemak van een elektrisch vuur.

De Wanders Orion Traditional is de nieuwste toevoeging aan onze uitgebreide elektrische haardencollectie en steelt meteen de show. Deze haard biedt een combinatie van stijl en functionaliteit die een verbluffende aanvulling vormt op uw interieur.

Elegantie en luxe via Kachelplaats

Bestel de Wanders Orion Traditional 26″ vandaag nog via Kachelplaats en geef uw huis de luxe van een traditionele open haard, gecombineerd met het moderne gemak van elektrische verwarming. Voor vragen of om uw bestelling te plaatsen, helpen wij u graag. Verrijk uw thuis met de tijdloze elegantie van de Wanders Orion Traditional. Uw comfort, onze prioriteit.

Merk

Brandstof

Kleur

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Documentatie

Maattekening wanders Orion traditional.pdf

Scroll naar boven