, ,

Wanders Orion Traditional 30″

 3.023,00

De Wanders Orion Traditional 30″ elektrische haard is leverbaar via Kachelplaats. Neem contact op voor de scherpste prijs.


Ontdek de charme van de Wanders Orion Traditional 30″ elektrische inzethaard. Deze haard combineert moeiteloos klassiek design met moderne technologie.

Gezelligheid met een elektrische haard

De Wanders Orion Traditional brengt de gezelligheid van dansende vlammen naar uw woonruimte, zonder af te wijken van het gemak van een elektrisch vuur. Geniet van een vlammenspel die u zal verbazen.

Dit is één van de nieuwste haarden van Wanders, verkrijgbaar in de formaten: 26″, 30″ & 36″. Met dit doordachte ontwerp voegt deze haard een vleugje stijlvolle eenvoud toe aan iedere kamer.

Voeg sfeer toe aan iedere kamer met Kachelplaats

Verander uw kamer door de Wanders Orion Traditional 30″ elektrische haard toe te voegen. De eerste reacties op deze haard waren erg positief en wij zouden het fijn vinden om u ook met deze haard te verblijden. Neem gerust contact met op ons, zodat wij u verder kunnen helpen, bij uw unieke keuze van een haard. Heeft u de Wanders Orion Traditional 30″ binnenkort in uw kamer staan?

Merk

Brandstof

Kleur

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Documentatie

Maattekening wanders Orion traditional.pdf

Scroll naar boven