, ,

Wanders Mata

 5.285,00

Een bijzonder fraaie hangende haard. Door de haard hangend te plaatsen bespaart u ruimte in de woonkamer en heeft u het vuur altijd op ooghoogte. Ideaal voor een sfeervol houtvuur.


U bent op zoek naar een bijzondere haard die uw ruimte transformeert? Maak kennis met de Wanders Mata, een unieke hanghaard die nu ook verkrijgbaar is met een gebogen voet of bank die ruimte bied voor houtopslag.

Innovatief design

De meeste haarden zijn vierkant of rechthoekig, maar de Wanders Mata heeft ovale vormen met drie ovale ruiten. Dit unieke design creëert een adembenemend vuurbeeld dat vanuit elke hoek zichtbaar is, waardoor uw ruimte een warme en uitnodigende sfeer krijgt.

Eenvoudig in gebruik

Dankzij de handige draaideur is de Wanders Mata gemakkelijk te vullen met houtblokken. Bovendien is de luchtbediening eenvoudig te regelen via de onderkant, waardoor u altijd de perfecte verbranding kunt creëren voor optimale warmte en comfort.

De Wanders Mata is niet alleen een lust voor het oog, maar ook een duurzame keuze. De hoogwaardige gietijzeren mantel gecombineerd met moderne verbrandingstechnieken zorgen voor een uitstekende verbranding en voldoen aan alle strenge Europese normen.

Verkrijgbaar bij Kachelplaats

Op zoek naar de perfecte haard voor uw woning? Ontdek de Wanders Mata bij Kachelplaats. Wij staan klaar om u te helpen bij uw keuze en adviseren u graag over de mogelijkheden. Neem vandaag nog contact met ons op!

Merk

CV aansluiting

Energielabel

Brandstof

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rendement

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Opties:
  • Bank Bench € 1200
  • Voet Curve € 1100

Documentatie

Energielabel wanders mata.pdf

Maattekening wanders mata.pdf

Maattekening wanders plateau mata bench.pdf

Maattekening wanders voet mata curve.pdf

Lijntekening mata infosheet.pdf

Installatie handleiding mata.pdf

Scroll naar boven