, , ,

Wanders Landscape Pro Multi 5616

 3.495,00

De Wanders Landscape Pro Multi 5616 elektrische haard is verkrijgbaar via Kachelplaats. Neem contact op voor de beste prijs.


Op zoek naar de Wanders Landscape Pro Multi 5616? Dan vertellen wij hier u graag meer over, wist u bijvoorbeeld dat deze haard in vijf verschillende afmetingen verkrijgbaar is, daarnaast kunt u hem aanpassen naar eigen wens en omgeving. Deze elektrische inbouwhaard heeft een breedte van 1420mm en een hoogte van 394mm. Het voegt warmte en sfeer toe aan elke ruimte en is gemakkelijk aan te sluiten.

Aanpasbaar naar wens

Met keuze uit vijf verschillende afmetingen – 44″, 56″, 68″, 80″ en 96″ – is er waarschijnlijk wel een haard die past bij uw ruimte en uw persoonlijke voorkeuren. Of u nu op zoek bent naar een front-, hoek- of driezijdig model, de Wanders Landscape Pro Multi past zich moeiteloos aan aan uw wensen en de indeling van de ruimte. Hierdoor heeft u de vrijheid om uw interieur op geheel nieuwe manieren te vernieuwen en te transformeren. Ontdek vandaag nog de mogelijkheden bij Kachelplaats en creëer de perfecte sfeer in uw woning.

Vele mogelijkheden

Zelf kiest u hoe u de haard wil bedienen, via de haard zelf, een handige afstandsbediening, een gebruiksvriendelijke app of een handig wandbedienpaneel. Pas het vuurbeeld aan naar uw stemming en omgeving door te kiezen uit verschillende kleuren, waardoor u altijd de perfecte omgeving kunt creëren, of het nu gaat om een gezellige avond thuis of een feestelijke bijeenkomst. Dankzij de luxe branderdecoratie kunt u de haard een nog mooiere uitstraling geven. Met al deze mogelijkheden geniet u keer op keer van een prachtig gepersonaliseerde vuurervaring.

Ervaar de Wanders Landscape Pro Multi bij Kachelplaats

Neem vandaag nog contact op met Kachelplaats voor meer informatie over de Wanders Landscape Pro Multi 5616. Wij vertellen u hier graag meer over, zodat we samen de perfecte haard kunnen samenstellen die past bij uw wensen en behoeften. Ervaar het comfort en de stijl van de Wanders Landscape Pro Multi en transformeer uw leefruimte vandaag nog!

Merk

Brandstof

Kleur

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Opties:
  • Opbouw bedieningspaneel € 130
  • Afstandsbediening PRO € 65
  • Luxe branderdecoratie € 75

Documentatie

Lijntekening tabel LPM.pdf

Handleiding wanders landscape pro multi.pdf

Scroll naar boven